Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (5.26 secunde)
Cristi Minculescu a ajuns sa cante in tren, in Germania Stramutat de trei ani in Germania, pentru o viata personala si profesionala mai buna, Cristi Minculescu a stabilit noi performante.
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Pentru Cristi Mihailescu, caricatura este, in primul rand, o modalitate predilecta de a valoriza criticarea realitatii cotidiene, un construct expresiv abreviat unei moralitati necesare. ... Cristi Mihailescu este un moralist autentic, dar neostentativ, un bonom ce mimeaza seriozitatea, fara malitie, tuse grotesti si distorsiuni inutile. ... La multi ani, Cristi Mihailescu!
Tot la standul Mirunei Nedef sunt si clatite facute de Cristi Sfetcu: ... Se fac cu lapte, faina, cu esenta de vanilie, cu diverse umpluturi, miere, nuca, banane, fructe de padure, nutella, ne-a spus Cristi Spetcu.
Judecatorul Cristi Danilet anunta ca CSM a decis luni excluderea sa din magistratura din cauza a doua filmulete publicate anul trecut pe TikTok despre care magistratul spune ca reflecta viata sa privata si nu au legatura cu justitia.
Cristi Pulhac si sotia, Raluca, si-au botezat micutul in secret, iar evenimentul a fost restrans. Cristi Pulhac a facut primele declaratii in exclusivitate la Antena Stars si a marturisit ca nu au avut prea multi invitati si au vrut sa fie un eveniment intim.
In seara aceasta, Loredana Groza va sustine un concert in Israel, dar inainte de eveniment nu a ratat sa faca o baie si plaja la malul Marii Moarta.
Loredana Groza ne-a spus in exclusivitate: "La Vocea Romaniei, prima rochie pe care am purtat-o a fost de la Nissa si mi-a purtat noroc.
Postul de subprefect de Dolj eliberat de demisionarul Ion Groza este disputat in prezent de sapte membri ai PNL.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Intrebat care sunt oamenii vazuti de PNL in echipa de conducere a unitatilor mentionate, presedintele PNL Craiova, Ion Groza, a afirmat ca organizatia nu s-a decis. ... Pe la colturi, se pare ca unii au mai dezbatut problema", a declarat Ion Groza.
Primarul PD al Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de escrocherii cu afaceri imobiliare de fostul subprefect de Dolj, care este si presedintele organizatiei municipale a PNL, Ion Groza, care a cerut Parchetului, Politiei si Prefecturii sa se autosesizeze pentru a declansa o actiune de control.
Ion Groza, presedinte al PNL Craiova, a declarat ca directorii sunt obligati sa dea numai suma convenita prin hotarare a partidului pentru a asigura traiul filialei, iar membrii care doresc sa ofere bani in plus o pot face sub forma de donatii.
Primul la bursa zvonurilor este postul prefectului Nicolae Giugea, functie dorita fatis de unul dintre liderii locali ai liberalilor, fostul subprefect Ion Groza.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu. ... Alt nume cunoscut este Ion Groza - fruntas liberal, patron al firmei Grony, cu o avere estimata la peste zece milioane de euro.
A cerut ajutorul americanilor si englezilor si l-a numit pe premierul Groza sub amenintarea directa a armatei sovietice, dupa ce diplomatii occidental i-au spus ca nu exista alta cale.
Oamenii reclama comportamentul abuziv al primarului Groza. ... O sa verific toate aceste lucruri si daca domnul Groza incalca legea electorala, atunci personal o sa sesizez institutiile statului.
google-analytics.com