Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (3.13 secunde)
Cererea acestor informatii era fireasca in contextul in care, potrivit unor surse din interiorul politiei doljene, zeci, daca nu chiar sute de politisti din Dolj s-au inscris la aceasta forma de invatamant superior neacreditata de la universitatea craioveana amintita, bazandu-se pe faptul ca le va prinde bine la salariu, basca faptul ca decan era chiar seful de la Crima Organizata, Gheorghe Bica, devenit ulterior si sef peste IPJ Dolj, inainte de a se pensiona in primavara acestui an.
"Legea pedepseste crima, nu pacatul. Daca legea ar pedepsi pacatul - de pilda pacatul minciunii - actualii guvernanti ar fi vietasi, adica la puscarie pe viata.
Spre deosebire de toti ceilalti despre care s-a discutat, Omar Hayssam a fost implicat in niste retele internationale de crima organizata si de terorism.
"Cunoscut din antichitate, comportamentul de tip Hybris era socotit o crima contra societatii si pedepsit ca atare. Se trata prin taierea capului.
In spatele liderului PSD s-au incolonat exponenti ai gruparilor de crima organizata si afaceristi politici, care au profitat si profita in continuare de singura slabiciune a lui Ion Iliescu - puterea," sustin parlamentarii independenti in comunicatul transmis presei.
Am refuzat sa pactizez cu crima organizata, am refuzat sa numesc interlopi in functii de care depindea siguranta nationala, am refuzat sa-mi sacrific onoarea de militar de dreagul unei functii", a spus ministrul Apararii Gabriel Oprea, prezent la Senat la dezbaterea motiunii simple initiate de PSD si care vizeaza pensiile militarilor.
Guvernarea actuala e o crima cu premeditare la adresa poporului roman, tot ce fac nemernicii este impotriva oamenilor, genocid ca sa poata fura ei, nemasurat.
Acum, tot gandindu-ma la teribila retea de crima organizata, imi mai pun o intrebare. Oare de ce Dumnezeu a fost necesar sa treaca atat de mult timp, arpoape 3 ani, de indracite cercetari pana la finalizarea amaratului dosar?
Potrivit notelor diplomatice americane publicate de Wikileaks, Suedia a dorit excluderea Rusiei din Consiliul Europei, Romania a fost catalogata de fostul comisar european pentru Relatii Externe drept un "stat salbatic", iar un procuror spaniol ar fi spus despre Rusia, ca este un "stat aproape mafiot", unde partidele politice actioneaza "mana in mana" cu crima organizata.
Crima organizata? Nu scapa nimeni dintre cei vizati de banditi. Toate gruparile au ajuns dupa gratii! Coruptia? E debila, zice presedintele in timp ce populatia, presa si cancelariile straine vad in actuala echipa de putere de la Bucuresti o banda organizata.
In rest, mai bine ar face mucles, decat sa-si arate muschii de carton, cand stie bine ca nimeni n-are chef sa populam spatiul Schengen cu tiganie, cetateni ai UE la mana a doua si crima organizata, patronata chiar de sefii si sefuletii locali si centrali ai PD-L.
• Institutiile statului, in lupta cu crima organizata, trebuie sa continue batalia impotriva evaziunii fiscale, fie ca este la nivelul firmelor, fie in comertul cu legume-fructe, fie ca vorbim de evaziunea fiscala pe piata muncii.
Totodata, in telegrame se face referire si la o discutie tensionata dintre Geoana si Basescu pe tema dosarelor lui Nastase, despre incercarile lui Viorel Hrebenciuc de a impiedica suspendarea presedintelui, despre dosare compromitatoare privindu-l pe Dan Voiculescu, despre comentariile lui Vasile Blaga care nu sustinea o alianta a PDL cu PSD in 2009, dar si despre crima organizata din Romania sau problemele de la centrala de la Cernavoda.
Numai daca nu esti departe de mentalitatea unui individ atat de periculos, cum s-a dovedit a fi Anders Breivik, poti sa spui ca dezaprobi uriasa crima dar creditezi motivele care au determinat-o.
"Drama din Bucuresti nu este singulara, existand multe alte cazuri la fel de grave in restul tarii (va aduceti aminte, cu siguranta, de crima comisa in public la Giurgiu, la fel de mediatizata).
Duritatea vine de la pensionarii umiliti si rariti prin crima de a-i lasa fara medicamente. Duritatea vine de la ingroparea romanilor in datorii uriase in timp ce averile basestilor si videnilor si pinaltilor si udrelor au crescut ametitor de nici ei nu si le mai pot aproxima.
pe baza lor poti sa-ti faci o parere despre politicianul, democratul si omul Basescu, dar strict juridic, chiar daca cineva declara ca a comis sau va comite o crima, aceasta nu e o dovada suficienta pentru condamnarea respectivului.
• Bulgaria si Romania au facut obiectul unor rapoarte "taioase" ale Comisiei Europene, dupa ce au fost din nou criticate pentru coruptie, fragilitatea statului de drept sau crima organizata (in cazul Bulgariei).
Se impune o mare reuniune in care sa fie sintetizate auditurile la ministere, sa se expuna cazurile cele mai pregnante de coruptie si chiar crima organizata la nivel guvernamental din vremea guvernarii basiste.
In Bulgaria, crima organizata face legea in economie cu pistolul si grenada in mana, iar cazurile de coruptie se inmultesc zilnic precum vara castravetii.
google-analytics.com