Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (2.64 secunde)
Iar daca au bagat-o in puscarie stiind ca-i nevinovata ar trebui sa stea in puscarie toata viata, ca pentru o crima monstruoasa. Incarcerarea unui nevinovat e o crima.
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant A dat si popa popilor mesajul De miluire, l-a trezit nitel Murmurul celor care plang sub stresini Si-apoi se culca iar, cazut in el La Clubul Colectiv a luat de-a valma Moartea a luat en gros, in colectiv Vieti tinere, venite sa petreaca Dar rasul lor s-a nimerit tardiv Se zbat in chin de iad, se zbat cu jarul Ramas in ei, copii ai nimanui Prea multi sunt inca-n morga fara nume Si altii doar cu moartea capatai Se dau politice incurajari, dar nimeni Nu-i vinovat de vina asta mare Peste o zi, o luna, crima toata Va deveni o crima oarecare Feriti stau unii, sunt munciti de spaga?
Acel sant i-ar fi adus sfarsitul sau acolo s-a scris crima perfecta. Justitiarii au clasat cauza. Semnele de intrebare si nelamuririle au ramas doar in sufletul celor din familia lui Dumitru Tinu.
Acestea vor fi trimise procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti si ofiterilor de la Serviciul Omoruri, care ancheteaza crima de la statia de metrou Dristor 1.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Dostoievski a scris Crima si pedeapsa dupa ce a citit, in presa rusa, stirea de cateva randuri legata de un student care a asasinat doua femei.
Vina o poarta asa-numitii „fundamentalisti“, care, folosind abuziv doar unele din textele Coranului, au indoctrinat tineretul, au deturnat constiinte, transformind crima intr-o activitate pretins tolerata si aprobata de Allah. ... Spre deosebire de ce s-a intimplat la Tanacu, unde, o crima a fost trecuta in responsabilitatea Celui de Sus.
Vina o poarta asa-numitii „fundamentalisti“, care, folosind abuziv doar unele din textele Coranului, au indoctrinat tineretul, au deturnat constiinte, transformind crima intr-o activitate pretins tolerata si aprobata de Allah. ... Spre deosebire de ce s-a intimplat la Tanacu, unde, o crima a fost trecuta in responsabilitatea Celui de Sus.
vinovati de crima, prin nepasare! Oamenii pot ucide prin actiunile lor nu neaparat direct. Chiar avem un dar in acest sens.
Tapajul facut dupa aceea de organizatiile de rromi care au urlat de s-a auzit pana la Strasbourg ca este vorba de segregatie rasiala si pogrom nu pomenea nimic despre talhariile si crima savarsita acolo. ... Pentru jafurile facute si crima savarsita atunci nu a raspuns nimeni.
Pai, din cate-mi aduc aminte, oribila crima a avut un mobil material, prin urmare lucrurile se cam bat cap in cap… De ce ar mai fi avut nevoie sa omoare o intreaga familie pentru bani, daca tatal lui e ditamai demnitarul?
"Cand aud lideri musulmani zicand ca aceste caricaturi sunt o crima impotriva unui miliard de credinciosi, imi vine sa raspund ca adevarata crima este aceea fata de 500 de milioane de musulmani care traiesc in saracie, fata de milioanele de copii musulmani exploatati salbatic sau regii si emirii care se mentin la putere prin toate mijloacele, miile de opozanti care zac in inchisorile ororii.
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
Pentru prea multi dintre noi nu echivaleaza cu o crima.
Crima, spun autoritatile italiene, a fost surprinsa de camerele de supraveghere montate in statia Termini, imaginile sacadate fiind argumentul incarcerarii romancei Doina Matei. ... Atunci s-a petrecut tragedia, un accident stupid, si nu o crima.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie.
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia. ... Pentru anchetatori a fost clar un caz de crima.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
google-analytics.com