Cautare

60504 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (6.12 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Legea adoptiilor" pe care o puteti citi in continuare. ... Legea adoptiilor a suferit numeroase modificari, dar situatia nu s-a schimbat cu adevarat in sens pozitiv.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Iernarea sinistratilor in casele de protocol ale institutiilor este ultima solutie gasita de oficialii Guvernului pentru rezolvare problemei locative a oamenilor care au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ploile nebune din acest an.
Dintre intamplarile privind interventia divina pe acest taram, unele dintre cele mai emotionante se refera la oameni care si-au pierdut portmoneul sau geanta si apoi le-au descoperit pe cai miraculoase. Aceste povestiri pot intari credinta ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra noastra, si increderea in bunatatea esentiala a oamenilor.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? ... programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Cand va mai luati de Norvegia, cititi cifrele astea Asociatia Telefonului Copilului este o organizatie non-guvernamentala care de ani buni gestioneaza linia telefonica la care copiii si adolescentii pot cere ajutor.
Peste 10.000 de familii din sudul Doljului cultiva pepeni verzi si sunt in aceasta perioada in febra comercializarii productiei. Din cauza crizei financiare, cultivatorii au ajuns sa vanda lubenitele la preturi de nimic.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Fostul primar al municipiului Botosani, Florin Egner, a contestat in instanta decizia consilierilor municipali de eliminare a taxei de salubritate pentru persoanele care locuiesc la casa.
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. Tinerii craioveni isi pot lua adio si in acest an de la locuintele construite din banii primariei.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... Orice craiovean care viseaza la o locuinta stie deja cam ce-si doreste de la viitorul camin.
Foarte sugestive imaginile oferite de o televiziune cu cateva zile in urma referitoare la evenimentele petrecute in zonele inundate si inundabile.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
E greu ca in preajma zilei de 9 mai sa scrii despre altceva decat despre Ziua Victoriei impotriva fascismului si Ziua Europei.
google-analytics.com