Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (4.03 secunde)
Fratele meu este un om neimplicat politic, a botezat, dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondial la nimic.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, referindu-se la informatiile publicate in presa despre convorbiri ale unor politicieni romani cu diplomati ai SUA, ca lipsa de decenta nu are culoare politica. ... Telegramele, datand din perioada 2004-2009, fac referire in special la situatia politica din Romania.
La fel cum exista o legatura intre Ministerul de Externe, condus vremelnic de Teodor Baconschi, si izolarea fara precedent, in plan extern, a Romaniei. La fel cum exista o legatura intre apartenenta celor doi la acelasi partid, care face parte din familia popularilor europeni.
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
LUCIAN AVRAMESCU) Cum ar putea reactiona vajnicul paznic al democratiei Traian Basescu la atacul nemaiintalnit, comis cu bata votului, in inima sistemului democratic, adica in Parlament?
Crostian Tudor Popescu) La aceasta intrebare formulata usor incult se reduce documentul de acuzare a lui T.
Novinite prezinta declaratia ministrului roman de externe, Andrei Marga, privind aderarea tarii la spatiul Schengen. ... Un eventual boicot al sustinatorilor PDL la referendum ar putea complica demiterea lui Traian Basescu. Votul urmeaza sa fie validat doar in cazul in care peste 50% din electorat se prezinta la urne.
STRATEGIE PARLAMENTARA OFENSIVA (Continuare) In tot acest timp, USL trebuie sa impuna in Parlament demersuri concertate, intr-o strategie ofensiva care sa descurajeze previzibila masinarie de subminare si dezmembrare pe care deja a pus-o in miscare Demisul de la Cotroceni.
Practic, Mecanismul de Verificare si Cooperare functioneaza ca bratara electronica de la mana unui condamnat eliberat conditionat.
Asta vara, a cerut sa se constituie institutia Procurorilor Europeni si sa fie trimisi in Romania, la care pana si Reding a trimis-o la alfabetizare. ... Cealalta delatiune de la Strasbourg are credibilitatea garantanta de precedenta.
Senatorul Mihai Fifor, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Pericolul real vine din starea de juisare inconstienta in care, la numai 27 de ani de cand speram ca am terminat cu Securitatea, sunt invocate si adulate in plina strada instrumentele represiunii - catusele, procurorii, puscaria, DNA-ul, noua securitate.
V-ati pierdut mintile?, ca o reactie la denuntul depuse de acesta impotriva premierului Viorica Dancila. ... Asa s-a ajuns la varianta presedintelui PNL.
Solutia Alinei Mungiu-Pippidi pentru a aduce opozitia la putere: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi. ... Poporul s-a prins si el, si sta la meci sau la mall mai degraba decit sa vina la Parlament sa dea guvernul jos.
Astfel, in domeniul filmului pirateria este de aproximativ 55%, in domeniul muzicii se ridica la 78%, in domeniul programelor pentru calculator pirateria este de 74%, iar in domeniul jocurilor pentru calculator este de aproximativ 65%.
In opinia sa, “numai luptand impotriva coruptiei, administratiile fiscala si vamala vor putea sa-si concentreze eforturile pentru a combate afacerile ilegale, evaziunea fiscala, frauda si crima organizata“.
Instanta a amanat, pentru astazi la pranz, decizia cu privire la cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pe omul de afaceri Ovidiu Tender, pe motiv ca avocatii sai nu sunt in tara si nu il pot apara.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa.
Apreciat de unii si criticat de altii, proiectul de lege initiat de Ministerul Finantelor prin care se interzic jocurile de noroc si pariurile pe Internet se afla inca in dezbatere si urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern pana la finele anului.
La atât se ridica debitele pe care fiscul se pare ca nu le va mai putea recupera de la firmele datornice, pentru ca a întârziat aplicarea masurilor de executare silita.
google-analytics.com