Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (3.04 secunde)
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la ceremonia de absolvire a promotiei 2008 a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", ca, in ultimii ani, Politia a devenit tot mai eficienta "in demontarea celor certati cu legea si a grupurilor de crima organizata".
Combativitatea politicianului bihorean l-a facut sa nu-si ierte nici macar colegii de alianta, in perioada in care UDMR si PNL conduceau brat la brat Romania. ... La ultima conferinta de presa Lakatos Péter a declarat:
"Imi prezint demisia de onoare din functia de sef al DGIPI si sper ca acolo sa acceada doar profesionisti de marca, care prin prestatia lor sa ajute conducerea MAI si Guvernul Romaniei la fundamentarea deciziilor in zonele de competenta si sa participe viguros la lupta impotriva amenintarilor pe care crima organizata si coruptia le genereaza", arata Virgil Ardelean intr-o declaratie de miercuri remisa agentiei MEDIAFAX.
E vorba de peste 90.000 de lei, care se acorda insa doar pana la 1 aprilie. ... Bica, deja la pensie Primul pe lista pensionarilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj este comisarul-sef Gheorghe Bica.
Festivitatile organizate ieri la Craiova de Ziua Politiei Romane au debutat cu depunerea unor coroane de flori la monumentul politistilor cazuti la datorie.
"Violenta impotriva femeilor nu era considerata o crima in societatea noastra. ... La randul sau, Farzana Bari, militanta pentru drepturile femeilor, a declarat:
Premierul rus Vladimir Putin il criticase virulent in octombrie pe presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, acuzandu-l ca a livrat arme Georgiei in timpul conflictului ruso-georgian de vara trecuta, calificand acest lucru drept o "crima". Ambele tari isi doresc sa adere la NATO, spre nemultumirea Moscovei.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
Spre deosebire de toti ceilalti despre care s-a discutat, Omar Hayssam a fost implicat in niste retele internationale de crima organizata si de terorism.
'Acum doua luni am scris cate ceva despre cartea Lordului Owen, "Bolnavi la putere", prefatata de doamna Zoe Petre. ... "Cunoscut din antichitate, comportamentul de tip Hybris era socotit o crima contra societatii si pedepsit ca atare. ... Tot ce face si tot ce spune e prin referinta la el.
"Parasesc un partid social-democrat, se raliaza cu un partid proclamat de dreapta, de guvernare, cocheteaza cu aceasta guvernare, se pun in slujba unui presedinte care a schimbat macazul de la stanga la dreapta (n.r.
"A venit momentul sa spunem lucrurilor pe nume, aceasta motiune este pretul pe care il platesc ca om politic pentru ca mi-am respectat principiile pana la capat si nu am tradat intresul national.
Guvernarea actuala e o crima cu premeditare la adresa poporului roman, tot ce fac nemernicii este impotriva oamenilor, genocid ca sa poata fura ei, nemasurat.
Inpolitics il citeaza pe Sorin Rosca Stanescu, referitor la cazul Negoita-Banicioiu: ... Au reusit sa deconspire o retea criminala extrem de importanta, care atenta atat la siguranta nationala, cat si la siguranta cetateanului. ... Pentru culoare, mai figureza la "dosar" un cantaret si un ziarist.
Potrivit notelor diplomatice americane publicate de Wikileaks, Suedia a dorit excluderea Rusiei din Consiliul Europei, Romania a fost catalogata de fostul comisar european pentru Relatii Externe drept un "stat salbatic", iar un procuror spaniol ar fi spus despre Rusia, ca este un "stat aproape mafiot", unde partidele politice actioneaza "mana in mana" cu crima organizata.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen. Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare.
DROJDIA REGIMULUI COMUNIST LA PUTERE", pe care il puteti citi in continuare. ... Alaturi de secretari UTC si tineri activisti PCR, unii "soimi" sunt acum automate de debitat aberatii pline de tupeu, la toate televiziunile, care n-au alta viziune decat promovarea nulitatilor sub aparenta criticii.
google-analytics.com