Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (3.39 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat la inceputul sedintei de la Calinesti, Arges, ca presedintele Basescu ar intentiona sa preia parghiile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale.
Trei autovehicule militare dintr-un convoi NATO au facut accident pe DN7, in zona localitatii Calinesti, din Arges.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Prefectul judetului se declara nemultumit de continutul raportului intocmit de DJPC, inaintat ieri Institutiei Prefectului , in legatura cu crima din satul Sai, considerind ca s-ar impune o reanalizare a acestui caz, in sensul stabilirii cauzelor reale si a tuturor persoanelor care se fac vinovate, in mod direct sau indirect, de producerea tragicului eveniment.
Ei cred ca daca au ajuns la putere, numai ei au dreptate si ignora ceea ce este vizibil si cu ochii inchisi - nemultumirea populatiei!
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... S-a mutat cu el la Bucuresti, la insistentele lui.
Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Desi a trecut ceva timp de la disparitia Directiei (oficial, de pe 1 mai, neoficial se stia de anul trecut), lucrurile nu sunt deloc clare, iar politistii si sefii lor s-au angrenat intr-o batalie deloc spectaculoasa cu cereri, dosare de incadrare, concursuri, plimbari la Bucuresti, toate parte a unui circuit birocratic de-a dreptul ametitor.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Pentru a putea sa-si decupeze colegiile electorale conform intereselor politice, tartorii PD-L au utilizat la maximum instrumentul politic numit Institutul National de Statistica.
Olguta s-a batut cu tenacitate si credinta in biruinta, desi nici politic nu a prea fost sustinuta - mai puternic a afirmat sansa ei de victorie Crin, decat Ponta, cand au fost la Craiova. ... Si inca este la putere, prin comandantul ei suprem.
CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES? SI CAT DE DEMN VA TREBUI SA FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMANIA N-am vrut sa scriu la cald despre vizita lui Basescu la Bruxelles si conferinta de presa pe care a hahait-o acolo.
Inaltul ierarh s-a dezlantuit la Manastirea Putna, unde a avut loc privegherea Sfantului Voievod Stefan cel Mare.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Sunt, nu un atentat la Constitutie ci, eventual, o prostie.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
google-analytics.com