Cautare

61278 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (5.78 secunde)
Acolitii din TVR muncesc zi si noapte sa creeze acest tablou idilic, transformandu-se din jurnalisti in cosmeticienii datorita- sau din cauza- carora Groapa miracolelor devine Taramul fagaduintei. La 31 decembrie 2010, raportul lui Alexandru Lazescu, presedintele TVR, arata o lipsa din bugetul institutiei pe care o conduce de 161.
Bilantul faptelor lui din cele doua mandate il vor face timpul si istoria, dar soiul de om aflat in fruntea Romaniei atatia ani, expunandu-si caracterul oribil ca model de succes in fata cetatenilor si, mai ales, a celor tineri, e o crima pentru mine indubitabila.
Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. ... Adrian Mutu a reusit sa iasa din nou in evidenta. Nu din punct de vedere profesional, Briliantul fiind intr-o pauza mai lunga cu fotbalul, ci cu o noua cucerire.
Nostalgia dupa Romania interbelica e un sentiment intalnit in randul multora, existand tendinta de a idealiza acea epoca, a Romaniei Mari, considerata adevarata Epoca de Aur din istoria nationala Dintr-o anumita perspectiva, poate ca asa a fost:
Ancheta a fost finalizata in urma cu cateva zile prin trimiterea in judecata a lui Andrei M., de 15 ani, din localitatea Romanesti. Acesta este elev in clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Asachi din Iasi si a comis crima pe data de 22 noiembrie 2013.
Crima comandata. Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Doi frati din India au fost arestati, fiind acuzati ca si-au violat sora de 12 ani pe are apoi au decapitat-o cu o secera.
El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund. ... Nici un contract de publicitate din partea statului, nici o amenda penala platita tot din banii nostri pentru unii ziaristi.
El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund. ... Nici un contract de publicitate din partea statului, nici o amenda penala platita tot din banii nostri pentru unii ziaristi.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Presedintele Traian Basescu a invitat ieri statele din zona Marii Negre sa-si stabileasca propriile decizii referitoare la problemele regionale, pentru ca nu mai poate astepta "solutii luate in alta parte". ... El a adaugat ca se simte nevoia "deciziilor luate pentru regiune de catre tarile din regiune".
Romania ar fi platit recompense pentru a obtine eliberarea ostaticilor sai din Irak! ... Potrivit sursei citate, la fel ar fi procedat si guvernele din Iordania, Suedia si Turcia.
Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj.
Sedinta nu a reprezentat nimic altceva decat un nou episod din razboiul Putere-Opozitie, mai ales intre parlamentarii PSD si cei ai noului partid, UNPR.
Potrivit notelor diplomatice americane publicate de Wikileaks, Suedia a dorit excluderea Rusiei din Consiliul Europei, Romania a fost catalogata de fostul comisar european pentru Relatii Externe drept un "stat salbatic", iar un procuror spaniol ar fi spus despre Rusia, ca este un "stat aproape mafiot", unde partidele politice actioneaza "mana in mana" cu crima organizata.
Din Parlamentul European.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
actiune, crima, thriller Durata:
Goldstein ruleaza deja in cinematografele din Romania.
Mascarada tine de cand cu congresul PNL, care trebuia eclipsat mediatic si nu avea cum altfel decat prin etalarea menajeriei de mare impact - una, din curtea Camatarilor si cealalta, din fundul curtii PD-L.
google-analytics.com