Cautare

61278 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (6.20 secunde)
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi.
Initiativa prefectului de a cere ajutor firmelor de constructii din Galati nu a ramas fara raspuns Reprezentantii firmelor de constructii din Galati au raspuns solicitarii prefectului de a-i ajuta cu materiale de constructie pe sinistratii din judet.
Din 2001 pana la sfarsitul lui 2006 au existat o serie de probleme si certuri intre consilierii municipali cu privire la amplasarea noului depozit ecologic.
Am zis sa vin si eu cu o propunere de asociere intre Primaria Ramnicului si celelalte din jur, pentru a face o zona metropolitana, dar Mircia Gutau a refuzat. ... Nu putem spune ca municipiul Ramnicu Valcea nu e legat de orasul Calimanesti sau de comunele Vladesti, Bujoreni si Budesti.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
Numarul ucrainenilor care fug din calea razboiului si ajung in Romania creste pe zi ce trece. ... O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
In program sunt incluse, printre altele, statiuni precum Baile Felix, Covasna, Praid, Tusnad, Sovata, Ocna Sibiului, Calimanesti, Caciulata, Baile Govora, Olanesti. ... Oficialul din turism a adaugat ca operatorii privati vor administra plaja respectand anumite conditii, astfel incat plajele sa fie europenizate.
Primul dintre ele consta într-un centru de conventii si expozitii la Calimanesti-Vâlcea, valoarea eligibila a proiectului fiind cuprinsa între 7,5 si 11,5 milioane de euro.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Mai ales ca, pe 12 septembrie, modul in care majoritatea vorbitorilor din Parlamentul European au sters pe jos cu Reding, Basescu si Barroso i-a obligat pe reprezentantii PPE din Comisia Europeana sa faca pasi inapoi, gura mult mai mica si tonul, moderat.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
O crima cu premeditare! Societatea romaneasca a fost din nou polarizata de acest antagonic ins din fruntea statului. ... Au spus-o aproape la unison economisti de renume, analisti din toate domeniile, comentatori politici, sociologi.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida.
O mare distanta s-a creat intre vechii si noii membri UE, cetatenii din cele zece state care au aderat in 2004 fiind favorabili extinderii in proportie de 72 la suta, fata de numai 41 de procente inregistrate in celelalte 15 tari.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta. Incepi munca din opozitie.
Ne petrecem aproximativ o treime din viata in stare de somn si o mare parte a noptii visand. ... Crezi ca a fost doar un rest din ziua ce a trecut sau poate este ceva mult mai semnificativ? O treime din viata o petrecem dormind si visand.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38).
google-analytics.com