Cautare

61236 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (6.38 secunde)
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. ... Este sau nu o crima sa dai din avutia statului, pentru ca nu te pricepi sau pentru ca esti de rea-credinta, peste doua miliarde de euro?
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ...   Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ...   Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
In ciuda acestor probleme evidente, multe statiuni din tara au ca model statiunea Baile Felix, unde se afla singurul hotel din tara certificat cu sigla Europe Spa Med, este vorba de hoteul International.
Circulatie intrerupta pe centura statiunii Calimanesti, in aceasta dimineata. O alunecare de pamant si pietre a blocat soseaua.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
vamesii din Havre au capturat 2,4 milioane de produse false, mai ales aspirina, anti-diareice si produse contra tulburarilor de erectie, provenind din China.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Parlament care, nimeni nu stie de ce, a respins fara greturi si explicatii coerente Ordonanta DIICOT dupa care procurorii actionau impotriva crimei organizate inca din februarie.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
google-analytics.com