Cautare

590 de rezultate pentru "crema de untul pamantului" (2.54 secunde)
Savantii de la NASA ar fi la curent cu acest blocaj impus de extraterestri. Potrivit unor cercetatori si ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumatatea intunecata a satelitului natural al Pamantului, scrie Express.co.uk.
Misterele de langa noi! Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Exista o multime de teorii cu privire la o civilizatie misterioasa care traieste in centrul Pamantului. ... La polul opus se afla stiinta, care spune ca miezul Terrei este o manta supraincalzita care se roteste in jurul unui nucleu de fier solid.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
Semnificatia profunda a Craciunului Sarbatoarea Craciunului vine la numai 3 zile dupa solstitiul de iarna, moment in care soarele se oculteaza cel mai mult, lasand loc noptii celei mai lungi. ... Deloc intamplator, nasterea lui Ioan Botezatorul se sarbatoreste la 2 zile dupa solstitiul de vara, in 24 iunie.
Experiente de dincolo de moarte: ... Adriana Toma) Potrivit studiilor si imaginandu-ne ca nu exista reincarnare, moartea pamanteana intervine atunci cand sufletul se desprinde de corp.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra.
Pe urma sigur, sunt diferite trepte, grade si titluri de Maestru, dar foarte putini sunt cu adevarat maestri in Europa...Singurii maestri adevarati pe care am avut sansa sa ii cunosc si cu care am si studiat sunt chinezi si japonezi.
Cutremurul din cea de-a doua zi de Craciun a venit, parca, sa ne sugereze (cu o hecatomba insumand peste 100.000 de morti) ca 2004 a fost un an al marilor seisme.
Rusii vor sa stearga Ucraina de pe fata pamantului cu tot cu istoria ei. Analiza unui profesor roman de la Universitatea Cornell din SUA
Tigrul tasmanian disparut de pe fata Pamantului in urma cu aproape 100 de ani va fi readus la viata de catre cercetatorii australieni.
Descoperire socanta pentru proprietarii unei paduri dintr-o localitate din Maramures.O mare parte din padurea pe care o aveau, a fost pur si simplu rasa de pe suprafata pamantului.
Un asteroid care se indreapta spre atmosfera Pamantului a fost descoperit de NASA saptamana trecuta. Asteroidul va trece maine la aproximativ 3.500 de kilometri deasupra suprafetei Pamantului, relateaza Space.com.
NASA a adunat o serie de imagini si inregistrari 4k inedite ale Pamantului din Spatiu. ... Aceasta marmura albastra este vazuta dintr-un unghi diferit, de la o distanta de 400 km.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
Daca inainte de 1989 populatia manca fortata salamul ce continea, pe langa carne, si soia, in perioada Postului Mare, craiovenii consuma de bunavoie produsele din soia. Preparatele din soia, asemanatoare ca prezentare cu cele din carne, au avantajul de a fi produse de post, consistente si fara colesterol.
Dieta Zona a facut fericite multe vedete de la Hollywood: ... Sunt cateva repere ale regimului The Zone, conceput de Barry Sears, adoptat de numeroase staruri interesate sa slabeasca rapid. ... Astfel, dieta Zona tine sub control secretia de insulina, fiind recomandata si persoanelor suferinde de diabet, boli cardiovasculare etc.
De mai bine de 10 ani, britanicii si americanii incearca se dezlege miracolul francez. Desi francezii au o dieta bogata in grasimi, unt, branza, carne, foie gras si toate deliciile grase pe care inima le cere, tot ei sunt cei care sufera cel mai putin de boli de inima.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Lasagna Numarul de portii: 8 portii Timpul de preparare: 60 minute Timpul de gatire:
google-analytics.com