Cautare

590 de rezultate pentru "crema de untul pamantului" (2.64 secunde)
Pasajul Basarab, ultimele teste de siguranta inainte de inaugurare. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Google aniverseaza 194 de ani de la nasterea fizicianului Leon Foucault, inventatorul faimosului pendul Google sarbatoreste 194 de ani de la nasterea fizicianului francez Leon Foucault, inventatorul devenit celebru pentru un dispozitiv cu care a demonstrat rotatia Pamantului in jurul propriei axe, care poarta numele de "pendulul lui Foucault".
Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
Google Doodle dedicat anuntului NASA despre 7 exoplanete asemanatoare Pamantului Motorul de cautare Gooogle si-a schimbat, joi, logo-ul obisnuit, pe care l-a inlocuit cu un doodle - o animatie consacrata anuntului revolutionar facut miercuri de NASA referitor la descoperirea intr-un alt sistem solar a sapte planete asemanatoare Pamantului.
Am sa ascult Phoenix pana la sfarsitul lumii Am sa-i ascult pana la sfarsitul lumii, Totul e ca acesta sa nu vina prea repede, prea curand, Sa am timp sa-i ascult de la un capat la altul, De la primul acord pana la ultimul cord, De la inceput pana la sfarsit, De la existenta pana la rezistenta, De la inceputul vremurilor pana la Apocalipsa.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
Una dintre cele mai semnificative opere brancusiene si probabil cea mai importanta sculptura a artistului aflata inca pe teritoriul romanesc, Cumintenia Pamantului, parte a unei colectii bucurestene private, a fost pusa in vanzare, facand obiectul mai multor oferte de achizitie, unele apartinand unor colectionari romani, altele provenind de la colectionari si institutii cultural internationale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. Un loc unic in Romania, pe care poetul Lucian Avramescu l-a amenajat, inainte de toate, cu sufletul, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare.
Conform Talmudului, Dumnezeu i-a dat cate noua zecimi din frumusetea si stiinta lumii dar si noua zecimi din toata tristetea si suferinta Pamantului, si orasul, mai vechi decat multe alte asezari, a fost cucerit de 18 ori, daramat si reconstruit de fiecare data, ajungand in zilele noastre sa fie adorat de cele trei mari religii monoteiste.
9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui?
Civilizatia Atlanta (Continuare) Despre disparitia Atlantidei Ce s-a intamplat de fapt? Cum a fost posibila o atat de mare catastrofa planetara, brusca, acum 12.500 ani? ... Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara.
el sta pe ape" -Taran roman anonim, intervievat in anul 1928 de catre prestigiosul folclorist, lingvist si filolog evreu de nationalitate romana, Ion Aurel Candrea Oul a fost dintotdeauna in centrul mitologiilor si credintelor uitate de timp ale tuturor popoarelor lumii.
Techem Energy Services ROMANIA a demarat campania "Poarta catre viitor" in data de 24 aprilie 2014, printr-o actiune desfasurata in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.
GEORGE CUSNARENCU) O descoperire recenta datorata brasoveanului Cristian Pintilie a scos la lumina, nu departe de "Ganditorul" de la Hamangia, un inel gravat cu aceleasi simboluri prezente si pe misterioasele tablite de la Tartaria despre care el crede ca ar putea certifica autenticitatea acestor artefacte milenare.
Ca si cum dificultatile legate de intelegerea modului in care a luat nastere Luna n-ar fi fost de ajuns, oamenii de stiinta au inceput sa se intrebe, mai recent, daca planeta noastra chiar are o singura "luna" sau are mai multe.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. Dupa cum spune insusi autorul, volumul a fost gandit ca un lant de eseuri al conexiunilor in cunoastere.
In 1970, cercetatorii au propus teoria impactului enorm, care presupune ca Luna este rezultatul ciocnirii Pamantului cu o alta planeta. Asta s-ar fi intamplat in urma cu 4,5 miliarde de ani.
22 aprilie - Ziua Pamantului. ... Declaratia mea politica se leaga de semnificatia zilei de astazi, 22 aprilie.
Este solstitiul de vara in emisfera nordica si, oficial, 21 iunie este cea mai lunga zi din an. Soarele se afla la cea mai mare inaltime deasupra orizontului, iar ziua are cele mai multe ore de lumina.
google-analytics.com