Cautare

590 de rezultate pentru "crema de untul pamantului" (3.38 secunde)
Exista afaceri de familie, care pornesc de jos si ajung sa faca minuni. Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Evitati automedicatia si leacurile babesti Dintre intepaturile de insecte, in perioadele caniculare si umede, cele mai periculoase sunt cele de albine sau viespi.
La expozitia de la Sala Dalles, chiar in prima sala, la intrare, il puteti gasi pe Florin Ilina, apicultor din Constanta. "Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia sa, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Sala Dalles.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. "Am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles:
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
Supa-crema de linte rosie Ingrediente ulei de masline boia dulce 1 lingura chimion 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 400 g linte 1 ceapa rosie 3 rosii 2 morcovi 1 ardei rosu 1 lamaie Mod de preparare 1.Pune la fiert aproximativ 2,5 litri de apa cu un praf de sare.
Dupa infectia primara, virusul se instaleaza in ganglionii din apropierea locului de infectie, de unde este reactivat cu sau fara cauza favorizanta, de obicei insa in perioade de scadere a imunitatii organismului.
Nu este vorba doar despre epilarea ce se face cu o zi, doua inainte de plaja sau despre exfolierea, atat de importanta pentru indepartarea celulelor moarte. Foarte importante sunt hidratarea si tipul de alimentatie care au un rol esential in lupta cu radiatiile nocive.
Magda Marincovici) Chiar si in apa, cand inotam, trebuie sa ne acoperim pielea cu un strat de crema de protectie solara, ne recomanda medicii dermatologi. In apa, avem senzatia ca ne racorim, comparativ cu temperatura ridicata a nisipiului fierbinte de pe plaja.
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Adica, isi lasa picioarele circa 20 de minute intr-o cuva cu pestisori care indeparteaza pielea moarta.
Neurodermatita cunoscuta si sub numele de lichen simplex este o forma cronica de dermatita. ... Pruritul (mancarimea) poate fi cauzata de o intepatura de insecta, haine stramte sau piele uscata. De regula, aceasta afectiuni se manifesta la nivelul gleznelor, incheietura mainilor, exteriorul antebratului sau bratului si in spatele gatului.
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania. Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
In cadrul targului Piata taraneasca de la MTR, cei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produse cosmetice preparate din miere de albine.
Cum Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus ne propune desertul traditional romanesc - Cozonacul- pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
GEORGE CUSNARENCU) Pana in anul 1920, nimeni nu si-a imaginat ca o racheta poate ajunge pe Luna, ca poate invinge atmosfera Pamantului.
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
google-analytics.com