Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (5.85 secunde)
Untul este ingredientul mai multor preparate delicioase, fiind cunoscut faptul ca poate transforma feluri de mancare banale in capodopere culinare. Totusi, in ultimii 20 de ani, untul a fost evitat, fiind considerat responsabil pentru diferite afectiuni, de la obezitate pana la boli de inima.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize!
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Sunt cateva aspecte care ne diferentiaza de cosmeticele obisnuite:
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii:
Cumintenia pamantului si necumintenia lui Dacian Ciolos (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Fascinanta campanie pentru Cumintenia pamantului a luat sfarsit.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. ... Totodata, cu cateva zile inainte de Ziua Pamantului, NASA a lansat un site pe care oamenii pot adopta parti ale planetei.
Mariustuca.ro / De la 1 iunie, in farmacii, prima crema care stimuleaza erectia (Autoare: Magda Marincovici) Crema, produsa de un laborator farmaceutic din Franta, este disponibila cu reteta, incepand de la 1 iunie, in farmaciile din Franta (10 euro doza).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda tratamente pentru tratarea monturilor.
Meniu pentru masa de Pasti! ... Masa de Pasti trebuie sa cuprinda atat preparate pe baza de carne de miel cat si oua rosii.
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului. Domnul ministru isi permite un abuz fata de istoria acestei sculpturi.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Planete despre care se credea anterior ca nu pot gazdui viata ar putea fi capabile sa sustina viata, dupa cum se arata intr-un studiu elaborat de catre University of Aberdeen.
Vezi ce mituri exista despre vara Leacuri babesti pentru insolatie, sfaturi utile in caz de arsuri solare si remedii hazlii pentru zgarieturi pe munte? ... Iritatia de la meduze se trateaza cu urina Esi la mare si "te-a ciupit" o meduza?
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
O crema cu indice de protectie solara 100% nu ne protejeaza 100% de insolatie (Autoare: Magda Marincovici) Multe dintre persoanele care folosesc creme de protectie solara nu stiu mare lucru despre factorii de protectie solara, sustine un studiu publicat in revista medicala JAMA Dermatology.
Pielea ta a visat mereu la catifelare, insa programul incarcat si lista lunga de to do-uri nu ti-au permis sa respecti cu strictete ritualul de ingrijire al acesteia.
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
Un esec de imagine pentru guvernul Ciolos (Autor: Cristian Pantazi) Colecta publica de bani initiata de guvernul Ciolos la propunerea fostului ministru Vlad Alexandrescu pentru cumpararea sculpturii Cumintenia Pamantului a fost un esec major. Orice incercare de cosmetizare e ridicola, iar tacerea premierului e vinovata.
google-analytics.com