Cautare

185 de rezultate pentru "crema antirid" (2.71 secunde)
Cele mai vandute produse sunt cosmeticele (creme antirid, de hidratare, nutritive etc.), al caror pret variaza intre 50.000 si 200.000 de lei, apoi ceaiurile (intre 12.000 si 67.000 de lei cutia), unguentele (de galbenele, rostopasca etc.), unde cel mai mic pret este de 20.000 de lei, si vopseaua de par.
Pelleve antirid este un tratament non-invaziv cu radiofrecventa care elimina ridurile, reda pielii elasticitatea si stralucirea. Medicul Ina spune ca radiofrecventa non-invaziva Pelleve este cea mai subtila metoda de regenerare a pielii si tratare a ridurilor, incepand de la varsta de 30 de ani.
Acesta se regaseste in gama de produse antirid 35+,45+ si 55+. A doua inovatie consta in gama de produse de ingrijire a parului cu 80% DECOCT de plante, cunoscut pentru efectul benefic impotriva deteriorarii parului.
Crema antiimperfectiuni din gama Gerovital Plant Gama Gerovital Plant a fost modernizata, iar noile produse se regasesc sub gama Gerovital Plant 2016.
Crema Exista si medicamente utilizate sub forma de crema. Prin aplicare pe piele provoaca raspuns imun impotriva celulelor canceroase. Se utilizeaza in zone sensibile ale fetei unde interventiile chirurgicale ar implica procese distructive.
Exista o crema, care la baza are anestezic, dar are si un rol antibactericid, deci omoara bacterii. ... Cat timpul copilul asteapta sa ii vina randul, crema anesteziaza zona unde copilul va face injectia', a explicat specialistul.
sampon si balsam hidratant pentru uz frecvent, gel de ras, after-shave si produse de styling (gel, crema modelatoare, crema pentru textura si gel pentru stralucire).
Atunci nu aveam crema. ... Dupa ce am ales crema fotbalului, acum vreau rezultate. Poate doar fundasul Martinovic sa nu fie de clasa, dar isi face datoria, insa in rest sunt jucatori de valoare europeana si mondiala", a spus Becali.
La varsta de 12 ani, Charles Dickens este destul de matur ca sa munceasca zece ore pe zi in fabrica de crema de ghete a lui Warren (aflata in apropiere de statia de cale ferata Charing Cross), pentru sase silingi pe saptamana.
fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese.
cu efect matifiant si fond de ten crema cu efect hidratant. Magia unei noi generatii de spuma aerata cu efect matifiant si infuzia de apa adusa de textura hibrid de fond de ten crema vor incanta simturile chiar si pentru cele mai exigente dintre noi.
Pune unt pe arsura solara ca sa treaca Daca ai stat prea mult al soare, de frica sa nu pierzi sezlongul sau nu ai folosit crema cu protectie solara adecvata pielii tale, probabil ca esti deja rosie ca racul si toata lumea iti da sfaturi despre cum sa faci si ce sa iei ca sa nu tremuri ca un pui oparit diseara in club.
• 250 g crema de branza • 6 lingurite de unt • 1 cana zahar pudra • 1 lingurita vanilie • ¼ cana nuci tocate Mod de preparare: ... Pentru umplutura, pui crema de branza, untul, zaharul si vanilia intr-un bol si amesteci pana se omogenizeaza.
patru sortimente de faguri cu miere, crema cu propolis pentru crapaturi, arsuri si alte rani - la 8 RON, figurine din ceara sub forma de iepurasi - la 5 si la 7 RON, faguri in miere - la 15 RON, capaceala pentru sinuzite si cai respiratorii, un complex fortifiant - la 15 RON, polen - 10 RON 100 de grame, sirop de brad - 15 RON, faguri (care merg foarte bine).
prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame.
Specialistii recomanda folosirea unei metode de contraceptie locala (sub forma de capsule sau crema cu administrare vaginala). Ce avantaje au metodele de contraceptie locala (sub forma de capsule sau crema cu administrare vaginala)?
prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame, dulceata de cirese amare si gem de afine - la 28 RON borcanul.
"Pentru femeile care cred in puterea ingredientelor naturale dintr-o crema cosmetică ... 6 creme pentru ten, o crema-contur de ochi si un unt de corp.
FORMING CREAM Crema cu fixare si stralucire medie. ... GROOMING CREAM Crema modelatoare cu fixare si stralucire puternica.Cu extract de aloe vera, ofera o catifelare naturala, respinge umezeala pentru a pastra parul intact.
ulei de migdala dulce, crema de tonifiere, crema ultra slabire termo si namol extraforte pentru slabire rece, toate din linia de cosmetice Ardes.
google-analytics.com