Cautare

127 de rezultate pentru "crasna lukacs zoltan ro" (3.15 secunde)
Declaratiile lui Borbely au fost generate de afirmatiile liderului UCM, Gazda Zoltan, potrivit caruia, in cazul in care nu va fi obtinut statutul de autonomie a ¥inutului Secuiesc, atunci va fi solicitata revizuirea Tratatului de la Trianon.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca din cele 25.000 de semnaturi necesare, majoritatea a fost adunata si cel tarziu pana la sfarsitul lui iulie vor fi stranse toate pentru ca partidul sa poata fi inregistrat la tribunal pana cand vor avea loc alegeri locale la Odorheiu Secuiesc.
UCM cere urgentarea procesului La randul sau, presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca pasii concreti pentru obtinerea autonomiei teritoriale a zonei trebuie facuti inainte ca Romania sa devina membru UE, pe motiv ca dupa aderare "va fi mult mai greu de obtinut autonomia ¥inutului Secuiesc".
Reprezentantul UCM, presedintele organizatiei Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a salutat initiativa UDMR, dar considera ca problema autonomiei nu se mai poate amana si a militat pentru unitate in acest sens, subliniind ca referendumul privind autonomia trebuie organizat inca din acest an, inainte de aderarea Romaniei la UE.
Deficit de peste 200 de posturi Secretarul Senatului, Puskas Valentin Zoltan (UDMR), a spus ca Uniunea va vota acest proiect de buget.
La randul sau, presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca astazi Consiliul Local Arcus va dezbate problema referendumului privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc, iar cel din Haghig va discuta sambata aceasta problema.
Fostul subprefect al judetului Harghita Dezsi Iosif Zoltan (UDMR) a fost numit ieri, prin decizie a premierului Tariceanu, in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, in locul lui Sorin Vicol (PC), care a demisionat odata cu retragerea PC de la guvernare.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca in municipiul Sfantu Gheorghe UDMR a angajat minori pentru a strange semnaturi de sprijin, platind 3.000 de lei vechi pentru fiecare semnatura.
Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmarit penal de procurii DIICOT in dosarul "Gazeta", investigatiile vizand legaturile acestuia cu grupul infractional condus de presedintele Trustului "Gazeta", Liviu Man.
Ulterior, l-a invitat pe secretarul Senatului, Zoltan Puskas, sa faca si un apel nominal. "Sa ne mai cunosatem intre noi", a motivat Taracila.
Diploma de cetatean de onoare, anexa a hotaririi Consiliului Local, a fost inmanata deputatului de primarul Pocsaly Zoltán, in cadrul unei festivitati restranse care a avut loc la primarie.
Intre timp, presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, declara ca, printr-o consultare telefonica, membrii conducerii UCM au decis, in principiu, ca finalizarea strangerii semnaturilor sa fie amanata pana la sfarsitul lui august.
Abordand istoria formatiunilor politice care reprezinta maghiarii din Romania, aparute dupa 1989, politologul Szasz Alpar Zoltan a afirmat ca Uniunea Civica Maghiara, Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania si Consiliul National al Secuilor nu pot fi considerate partide contra-UDMR, deoarece s-au format ca alternative care incearca sa reprezinte interesele electoratului maghiar.
Presedintele organizatiei locale a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltán, a declarat ca, intrucat candidatul independent Tõkés László nu va avea posibilitatea de a ajunge in fiecare localitate din Transilvania in care traiesc maghiari, echipa de campanie a acestuia a decis sa distribuie DVD-uri cu un film cu durata de 15-20 de minute, care va prezenta viata episcopului.
Gazda Zoltan, liderul UCM Sfantu Gheorghe, crede ca UDMR ar putea sa se foloseasca de termenul de 60 de zile oferite de lege pentru eventuale contestatii pana la inregistrarea definitiva a partidului, tocmai pentru a elimina concurenta pe care o va reprezenta Partidul Civic Maghiar si pentru a-si pastra controlul asupra comunitatii maghiare si implicit puterea.
Béres Csaba - Sacuieni, Stefan Tripo - Chislaz, Kovács Zoltán - Curtuiseni, Bacso László - Diosig, Sorbán Levente - Lugasu de Jos si Vincze Stefan - Tauteu, din partea UDMR;
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
In locul meu, pentru o luna si cateva zile, va fi numit Szentmiklósi Zoltán, cel care urma pe lista de la alegerile anterioare", a declarat fostul senator Pete István.
Colegiul 6 - Bihor Sud-Vest (Gepiu - Madaras - Salonta) In acest colegiu candideaza Szíjártó Zoltán (UDMR), Ioan Roman (PSD-PC), Gheorghe Sarb (PDL), Valeriu Victor Boeriu (PNL) si Gheorghe Baciu (PRM).
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
google-analytics.com