Cautare

19 de rezultate pentru "crasna luk cs zolt n ro" (9.12 secunde)
Acesta a stat plictisit toata sedinta, insa brusc a inceput sa ii ceara socoteala colegului sau de alianta, recomandandu-i sa infiinteze o camera unde oricine sa poata studia actele legate de licitatia si lucrarile de reabilitare la DJ 661, Tantareni - Targu Carbunesti - Sacelu - Crasna:
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Nagy Zolt si Kelemen Hunor au avertizat ca trebuie facuta o distinctie clara intre cei care au avut dosar de retea si cei care au avut dosar de urmarire, pentru ca exista interese de creare a unei confuzii.
Contactat de "Realitatea romaneasca", reprezentantul Luk Oil Romania, Nicolae Ciornai, ne-a declarat ca pretul carburantilor va creste in urma introducerii unei astfel de taxe.
Petrom, OMV, Rompetrol, Luk Oil, Autogaz, Medgaz. In urma controalelor efectuate s-a stabilit ca toti operatorii se incadrau in normele legale, avand aprobare de model, buletine de verificare metrologica in termen, marcajele si sigiliile metrologice aplicate fiind intacte.
Astfel, Luk Oil a majorat pretul la trei sortimente de benzina si motorina cu 6 bani/litru. In schimb, a fost ieftinit litrul de GPL auto cu un ban, potrivit datelor companiei.
- Vita Nam B - 17 RON - Vita cu bambus - 20 RON - Vita Bo Luk Lak - 20 RON Fructe de mare:
Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor (57.036 alegatori) este format din Nusfalau, Crasna, Salatig, Carastelec, Pericei, Hereclean, Dobrin, Bocsa, Samsug, Cehu Silvaniei, Benesat, Maeriste, Criseni, Sarmasag, Varsolt, Coseiu si Boghia.
Din banii statului maghiar au mai fost dotate gradinitele din Nusfalau, Crasna, Borla, Ulciug, Pericei, Valea Pomilor, Samsud si scolile din Diosod, Guruzlau, Lompirt, Verveghi, Archid, Ip, Bozies, Boghis, Samsud, Nusfalau si Ilisua.
Cei mai multi beneficiari ai ajutorului de incalzire care au intrat in posesia acestuia s-au inregistrat in localitatile Ticleni - 1.852 de persoane, Runcu - 1.388, Crasna - 1.229, Plopsoru - 1.193.
Drumuri forestiere modernizate de 10,26 milioane de lei Potrivit informatiilor primite de la APDRP, Centrul Regional 4 S-V Oltenia, valoarea totala a acestora se ridica la aproximativ 10,26 milioane de lei noi (Consiliul Local Crasna, Gorj - proiect in valoare de aproximativ 3,45 milioane de lei, Consiliul Local Horezu, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 3,445 milioane de lei, Consiliul Local Perisani, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 2,25 milioane de lei, Consiliul Local Muiereasca, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 1,11 milioane de lei).
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Balteni, Balanesti, Borascu, Crasna, Danesti, Polovragi si Tismana. Potrivit lui Victor Banta, prefectul judetului Gorj, retrocedarea terenurilor s-a facut atat in baza Legii nr.
Membrii comisiei romanilor de pretutindeni au facut o donatie de carte romaneasca si o donatie de computere Bibliotecii Raionale din orasul Herta, Scolii duminicale de limba romana si ucraineana din Storojinet si gimnaziului din Crasna, institutie de invatamant construita cu sprijinul Guvernului Romaniei in anul 2002 .
Ploiesti Sud (12:42), Mizil (13:19), Buzau (13:56), Ramnicu Sarat (14:30), Focsani (15:09), Tecuci (15:52), Barlad (16:53), Crasna (17:21), Vaslui (17:36), Buhaiesti (17:56), Barnova (18:21), Nicolina (18.36), Iasi (18:46).
Ploiesti Sud (12:42), Mizil (13:19), Buzau (13:56), Ramnicu Sarat (14:30), Focsani (15:09), Tecuci (15:52), Barlad (16:53), Crasna (17:21), Vaslui (17:36), Buhaiesti (17:56), Barnova (18:21), Nicolina (18.36), Iasi (18:46).
Baga si-n portbagaj! ... Staretul de la Crasna, parintele Nicodim, mi-a povestit nu cu multa vreme in urma cum a parasit Tudor Arghezi viata monahala. ... Ma, s-a rastit la el, arhiereul cu cel mai inalt grad, stapanind patriarhal tot Baraganul nostru de biserici, chinovii si manastiri, tu n-ai glas?
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com