Cautare

4826 de rezultate pentru "craiova case va a a" (2.74 secunde)
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi. Totusi, contractul urmeaza a fi semnat, cel mai devreme, peste doua saptamâni.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. ... Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
Festivalul a inceput la Bucuresti si va avea anul acesta patru editii locale. Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata. Uzina craioveana a fost scoasa la vanzare in ultimii ani de cinci ori, fara succes insa. A fost nevoie de restructurari succesive de personal pentru a supravietui.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare. În acelasi timp, cehii cer eliminarea din contractul colectiv de munca a prevederilor privind platile compensatorii în caz de disponibilizari.
Nici o societate din Oltenia nu a primit un premiu la "Topul Firmelor din România 2007".
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Echipa de fotbal a Scolii nr. ... din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Locul trei a revenit echipei Scolii nr.
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta: construirea de case pentru sinistrati.
google-analytics.com