Cautare

108 de rezultate pentru "cozonac" (5.86 secunde)
Din cozonac au derivat numeroase alte produse cu simboluri particulare, intre care pasca de rand si pasca ritualica.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, alaturi de Elena Manole, angajata aici, participa in acest week-end la targul organizat in curtea MTR.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, a participat in acest week-end la targul organizat in curtea MTR.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cozonac Domnesc din Botosani participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Cozonac Domnesc este prezent cu diverse bunatati la targul de produse traditionale organizat cu prilejul Floriilor, din Parcul Cismigiu. ... Aluatul de pasca si de cozonac sunt foarte greu de facut!", ne-a spus Elena Timofte de la Cozonac Domnesc, care a facut pasca impreuna cu sotul ei, Ioan Bosinceanu.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa la targurile Piata taraneasca organizate in curtea MTR. ... prajitura de post, din visine, prajitura de dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, cozonac de post, marmelada, chec cacao, toate la 50 RON/ kg.
La targul de la MTR cei de la Cozonac Domnesc au venit recent la targul de la MTR cu produse de post, precum: prajituri cu mere, dovleac, nuca, marmelada, cozonac de post, dar si cu salam de biscuiti, prajitura cu branza, gogosi.
Cei de la Cozonac Domnesc de la Botosani participa cu un stand, in luna decembrie, la targul organizat la Universitate.
La targul de la Universitate, cei de la firma Bujor sunt prezenti cu un stand cu cozonac de casa de la Suceava. "Toate ingredientele folosite in cozonac sunt naturale!
In loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere (Autoare: ... in loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti:
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu:
Cozonac Domnesc a participat recent la targul organizat in curtea MTR, cu produse traditionale din zona Moldovei, Botosani. ... prajitura de post, din visine, prajitura de dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, cozonac de post, marmelada, chec cacao, toate la 50 RON/ kg.
La targul de Craciun de la MTR o putei gasi si pe Brandusa Gemanaru cu Cozonac de casa din Bucovina. ... Am adus la tandul meu cozonac traditional din Bucovina, la 50 RON kg, care contine nuca, lapte, oua, dar si prajituri de casa:
Fiecare pachet contine 12 felii de cozonac, cu umplutura consistenta. ... Persoanele care vor sa ofere familiei aroma de cozonac cald in casa si sa creeze o atmosfera magica de sarbatori, pot folosi faina Dobrogea - "regina fainurilor romanesti". ... cozonac de post, fursecuri si cornulete de post.
Am dat si peste produse neetichetate, cu modificari organoleptice, de culoare si de aspect, dar mai ales am gasit situatii de etichetari interesante, am gasit sortiment de cozonac pe care scria ca este tratat cu alcool etilic, nu stim daca l-au flambat sau nu.
cozonac traditional cu nuca - la 40 RON, pricomgidale - la 50 RON/kg, fondante - la 50 RON/kg, rulouri cu crema de vanilie - la 6 RON bucata, cremsnit - la 7 RON bucata, tarta - la 5 RON bucata, torturi de casa - la 55 RON/kg, chec - la 30 RON/kg, salam de biscuiti si prajituri de post - la 40 RON/kg, figurine din martipan - intre 5 - 15 RON", ne-a spus Gheorghita Ionescu.
Pentru un cozonac cumparat, gospodinele vor scoate din buzunar, în functie de umplutura dorita, între trei si sapte lei.
google-analytics.com