Cautare

2033 de rezultate pentru "cozma bogdan" (7.78 secunde)
Pe site-ul Machiavelli.ro sunt publicate rezultatele unui sondaj on-line cu o singura intrebare : Ce se va intampla cu Partidul Social Democrat al Muncitorilor?
Am vazut-o pe doamna ministru Mona Musca, aceasta “Miron Cozma“ a revansei mediocritatii, conducand trupele si lovind cu bata minciunii“, a completat Nicolau.
Avand o imagine de ansamblu si stiind in ce directie mergem, ar fi mai usor", a spus peremistul Vasile Garba, sustinut de colegul sau de partid Felix Cozma, care a spus ca trebuie sa se stie cu exactitate unde vor merge banii pentru ca "de cheltuit, tot se vor cheltui".
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Este vorba de numirea pesedistului Cozma Dumitrescu in fruntea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj, in locul liberalului Gheorghe Cocina.
"Comportamentul de instigare la nerespectarea legii al Elenei Udrea este mai grav decat mineriada lui Miron Cozma", a adaugat chirita.
Ceea ce trebuia sa se intample in 2005, dupa un ultim mandat prezindential de succes, dinamitat de nefericita gratiere a lui Cozma si de reactia de respingere a coalitiei baronilor amenintati de curatenia pe care urma sa o faca intorcandu-se la partid, s-a intamplat acum:
Victor Ponta s-a plans de la tribuna Consiliului National ca televiziunile au fost mai preocupate in week-end sa transmita informatii despre "partidul brunetelor" si "partidul lui Miron Cozma" decat sa dea imagini de la evenimentul PSD.
La Prahova, vulnerabilitatea PDL ar fi marea popularitate a sefului CJ Prahova, Mircea Cozma, ce va obtine fara emotii un nou mandat.
- PNL - senator Dorin Dobra, senator Nicolae Cozma, deputat Paul Victor Dobre, deputat Ionel Palar si deputat Mugur Cozmanciuc; - PDL - senator Traian Igas (presedinte), deputat Theodor Paleologu, deputat Raluca Turcan;
Este foarte greu sa mai ai acest certificatul de inmatriculare original, mai ales daca esti al treilea, al patrulea proprietar”, a declarat directorul grupului Xandor, Aurica Cozma.
In declaratie, Silviu Pocora a relatat cum pestele pus la vanzare, care zic ei era doar de 3 zile si avea eticheta de "peste proaspat", s-a dovedit a fi de fapt un produs alterat si cum Lidia Ardeleanu, sef departament din cadrul unitatii Metro 1, sub comanda telefonica a "directorului Cozma", i-a oferit clientului 2 sticle de vin la alegere de pe raionul special cu bauturi.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Octavian Manu - Presedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra Adela Mitu - Coordonator Relaii Publice si Promovare Ozana Cozma - Ceramica Cristina Chirculescu - Pielarie Sheila Ablamit - Vicepresedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra.
Motiv pentru care presedintele-agent isi permite - fiind preocupat mai mult de procente - sa anunte ca "mai e timp”… de gandire in cazul unei posibile gratieri a minerului Miron Cozma.
Iar daca spunea clar ca nu vrea sa mearga impreuna cu cel care l-a gratiat pe Miron Cozma de exemplu, n-ar mai fi lasat loc la "analistii " de care pomeneam la inceput, sa interpreteze ei ce le tuna prin cap, gindindu-se ca ii fac si un serviciu presedintelui daca il scot popular, sarac si cinstit.
dar viitorul presedinte a declinat invitatia, motivat de decizia predecesorului de a gratia, printr-unul dintre ultimele sale acte prezidentiale, o serie de personaje mult prea controversate, incepand cu Miron Cozma.
S-a schimbat firescul, care a inceput sa devina firescul cel adevarat. Eliberarea minerului Cozma a revoltat intreaga tara si de aceasta data a fost firesc sa se intimple asa.
Dar asta nu trebuie sa surprinda, pentru ca vorbim despre aceeasi persoana care a semnat decretul de gratiere pentru Cozma si o adunatura de corupti, hoti, violatori si criminali.
Este foarte posibil ca initiatorul acestor grupuri de comando politic sa fie chiar Ion Iliescu, cel care a reactionat foarte rapid si a revocat gafa monumentala pe care a facut-o prin gratierea lui Miron Cozma.
google-analytics.com