Cautare

168 de rezultate pentru "covaci nelu" (3.17 secunde)
09.00-09.30 Sosirea si inregistrarea participantilor 09.30-10.0 Deschiderea dezbaterii: - Nelu Balasa, Presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi Keynote Speakers:
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica sau Oana, alcatuind cea mai bogata familie onomastica din Romania. - In aceasta zi de sarbatoare nu lipsesc nici traditiile si obiceiurile populare.
Avortul la cerere era suspendat, chiar daca imediat ministrul Nelu Tataru a revenit si a spus ca intreruperile de sarcina vor ramane permise pentru ca tin de drepturile femeilor.
Si cu siguranta ca ambii ramasi in cursa pentru fotoliul lui Nelu Cotrocelu, cei doi rasfatati ai unor categorii diferite de populatie, au de transpirat si mai mult acum, sa fure… procente in plus la loteria voturilor din 12 decembrie.
Cit despre Nelu Diaconu, daca va fi prefect, om trai noi si cu el, am vazut si altele mai dihai.
Fara indoiala, e dificil sa pentru cineva sa fie prefect, mai ales ca n-a avut nici clin in mineca, vreodata, cu adminstratia publica, asa cum este cazul proaspat numitului Nelu Diaconu.
Demisionind, Nelu Diaconu va dovedi nu bunul simt al celui care se prinde cind palaria ii este mai mare decit capul - sansa asta ar fi trebuit sa o foloseasca inainte de a fi numit - ci lasitate, daca problemele de sanatate pe care le invoca sint doar un pretext.
Exemplul prefectului nostru demisionar Ion Diaconu pare sa se fi extins si catre guvern. Ion a fost prima veriga slaba din aceasta guvernare si a preferat sa redevina Nelu de la termoficare.
PNL se opune testarii cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tataru. El afirma ca Romania are ,,o predispozitie de un val cinci destul de agresiv".
In februarie ne-am putea confrunta cu un val cinci al pandemiei destul de agresiv, sustine Nelu Tataru. Certificatul Verde se afla acum blocat in comisiile camerei deputatilor.
Frumos ne mai complimentasi, nea Nelu! Dupa care, Iliescu a gandit mai din strafundurile intunecate ale fiintei sale si a retractat:
Insa de fapt erau foarte multi care il vroiau plecat din partid pe ne i Nelu si nici intirzierea votului, nici votul care nu a mai devenit secret, ci semisecret, nu a putut evita inlocuirea de care nu avea nimeni curajul sa zica ceva cu voce tare.
Dupa aia s-a schimbat totul, a aparut camarila care a inceput a fura tara asta, in timp ce ne i Nelu era fericit ca Romania e condusa de el.
nu este ranjetul lui nea Nelu! Noul ranjet este… mult mai altfel si se asorteaza cu blugi, camasa, comentarii stupide si partidele de fotbal pe maidan.
Apoi, nea Nelu a lansat o carte despre violenta si dialog in politica. (Se zvoneste ca altcineva a scris partea cu dialogul;
Adi, Mircea, Nelu si Traian. Apoi intoarce televizorul cu ecranul la perete ca sa prinda turcii; si sa-si aminteasca zilele fericite petrecute la Istanbul, cind a fost acolo la munca.
De pilda in PSD, Geoana si Nastase, atat de inspirat alintati de nea Nelu, lupta pentru putere ca doi cocosi furiosi.
Nelu, Mircea, Adrian, Miron. Si au tunat si fulgerat impotriva puterii. Sunt in opozitie si e normal si necesar sa monitorizeze si sa critice puterea.
In plus, de cand nea Nelu ni l-a trimis pe nea Nicu, raiul s-a dezvoltat multilateral si paseste spre noi culmi de progres si civilizatie.
google-analytics.com