Cautare

168 de rezultate pentru "covaci nelu" (3.56 secunde)
Inca si mai ciudata este pozitia adoptata de ministrul Muncii, Nelu Botis.
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
Speram ca la negocierile care au inceput sa obtinem o crestere salariala cat mai mare", ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Radu Nelu.
"Vom solicita clarificari conducerii!" Ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Radu Nelu, care ne-a mai spus ca subiectul va fi discutat vineri, in cadrul intalnirii de negociere a CCM-ului.
Dupa ce cazul a explodat in presa, capii afacerii - Nelu Gaina, Maricel Bartic si Constantin Furtuna - au fost arestati.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu. ... Dupa cum bine ne-a obisnuit, petrecerea lui Nelu Balasa a excelat prin rafinament si bun gust.
O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun. ... Cum nea Nelu si-a propus sa traiasca numai 120 de ani, problema eventualei lui sanctionari ar ramine in suspensie. ... Mai lipseau nea Nelu pe trotineta si nea Nicu in landou, bind votca cu biberonul.
O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun. ... Cum nea Nelu si-a propus sa traiasca numai 120 de ani, problema eventualei lui sanctionari ar ramine in suspensie. ... Mai lipseau nea Nelu pe trotineta si nea Nicu in landou, bind votca cu biberonul.
NELU de 18 ani si L. ... NELU, iar cel de-al treilea suspect reusind sa dispara printre blocurile din zona, profitand de intuneric. ... NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Sedinta Comisiei de munca a Camerei Deputatilor in care se dezbatea ieri in prezenta ministrului Muncii, Mihai Seitan, proiectul legii pensiilor, a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce deputatii Cristina Pocora (PNL) si Dorel Covaci (PSD) au parasit sedinta.
Hanul Gabroveni s-a aflat pe locul actualului Hotel Universal, dintre strazile Gabroveni si Covaci", semnala istoricul Adrian Majuru inca din 2007. ... Se pare ca adevaratul Han Gabroveni a existat in Lipscanie, dar s-a aflat undeva intre strazile Gabroveni si Covaci, putin mai la sud.
Una dintre cele mai iubite trupe romanesti de rock, Phoenix, condusa de legendarul Nicu Covaci se intoarce in fata publicului cu un proiect inedit. ... Nicu Covaci a posta pe pagina sa de Facebook o invitatie inedita:
Indreptati-va pasii spre nord, pe strazi deosebite precum Covaci si Smardan, sau pe mai conventionala Selari. ... Atelier Mecanic, de pe strada Covaci, este mai relaxant decat multe altele, cu o multime vorbareata care vine aici pentru decorul de atelier, dar si pentru cafeaua foarte buna si scotch-urile single malt.
Le achitionez din diverse sate romanesti si unguresti, de ani de zile, ne-a spus Fanica Covaci. Acesta a venit insotit de fiul lui, Ghiuri.
Abia astept acest eveniment cu aer poetic ce va anunta o vara efervescenta pe strada Sepcari colt cu Covaci 19! ... Pana atunci, clientele noastre stiu ca pot ajunge la noi cel mai bine prin pasajul pozitionat vizavi de Cocor, pe IC Bratianu care iese direct in Covaci.
Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Nijke - Isfan, Alceus, Bertrand - Garita; Rezerve: Greab, Latovlevici, Rainov, Gaspar, Dobrosavlevici, Celestine, Donisa, Covaci, Serban, Covaci, Calcan; Antrenor: Andrei Prepelita
De parca nu era un subiect destul de "tare" reunirea brandului Phoenix, si asa adunati laolalta o data pe secol (parca), jurnalistii prezenti la conferinta au incercat sa scoata scandalul din piatra seaca, intrebandu-l pe Covaci de ce lipseste Baniciu, care mai sunt relatiile intre cei doi si...
In pofida alarmantelor zvonuri, social-democratii cu state vechi de partid nu cred totusi ca nea Nelu poate renunta asa usor la partidul sau de suflet si banuieste ca este vorba doar de o strategie menita sa paveze cu spini drumul noii conduceri.
google-analytics.com