Cautare

265 de rezultate pentru "costel" (2.83 secunde)
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
Patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu, Radu Dan Florea, este, potrivit stenogramelor aparute in presa, cel care trebuia sa ii returneze suma de 200.000 de euro omului de afaceri Costel Casuneanu.
Sotii Costel si Lenuta din Itesti, Buftea, au venit la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Romanul, din pacate, e obisnuit sa manance ieftin prost si fara rost, ne-a spus Costel din Itesti.
Daca la nivelul Consiliului Judetului mai exista trei consilieri care nu si-au depus declaratiile (Eugen Durbaca, Marin Costel si Stefan Stanciu), in ceea ce-i priveste pe alesii locali din municipiile, orasele si comunele galatene se poate spune ca mai putin de jumatate s-au conformat legii.
“Chiar nu au gasit un om mai bun decit Marin Costel?”, s-au intrebat ieri becalistii. ... Becalistii nu il considera insa vinovat pe Marin Costel pentru faptul ca a fost propus si numit in functia de sef peste apa potabila si canalizarile din oras.
"Habarnistii isi dau cu parerea" Drept reactie la declaratiile facute de presedintele verzilor din judetul Galati, directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a spus ca afirmatiile de tipul celor facute de Ion Stefan nu merita sa fie comentate.
Ma uitam ca pana si Marin Costel face conferinte de presa cu ISPA fara sa invete si sa stie de fapt cate guri de varsare de apa avem noi in Dunare.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Masurile au fost propuse de patronate de la inceputul anului Totodata, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), Costel Olteanu, sustine ca fiecare leu din imprumutul de la FMI ar trebui investit foarte atent.
La seminar vor participa reprezentanti ai Organizatiei Internationale a Muncii, sositi in Romania special pentru acest eveniment, care este rezultatul sesizarii facute de Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania la OIM cu privire la carentele ce se manifesta la nivelul dialogului social in Portul Constanta, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Directorul unitatii, Marin Costel, ne-a declarat ca a fost constituita o comisie care va analiza fiecare punct de lucru pentru a se sti cu exactitate unde trebuie redus numarul de salariati:
Potrivit directorului general al Apa Canal, Marin Costel, cresterea va fi resimtita in valorile facturilor aferente lunii iunie, care au inceput sa fie distribuite catre asociatiile de proprietari si locatari din municipiu.
Potrivit presedintelui Federatiilor Nationale a Sindicatelor Portuare din Romania, Petre Costel, "aceste disponibilizari s-au realizat intr-un mod abuziv, deoarece angajatii vizati au fost anuntati in cursul zilei de ieri, iar termenul final expira la 1 august a.c.
Astfel, ieri, la sediul Primariei Galati, a fost semnat, de catre primarul Dumitru Nicolae, directorul general al Apa Canal, Marin Costel, reprezentantii IAPY Sistem, firma executanta care a castigat licitatia si reprezentantii Uniuniii Europene, care vor asigura finantarea, contractul privitor la executarea acestor lucrari.
Directorul societatii, Marin Costel, ne-a declarat ca actiunea initiata de cei de la Apele Romane nu era justificata, in conditiile in care exista un grafic de esalonare a datoriei, iar societatea platise mai mult decat trebuia pentru prima transa.
Costel Vanatoru a adus din America Latina si din Asia fel si fel de soiuri de legume, pe care incearca sa le incruciseze cu soiurile romanesti.
Costel Olteanu (UNPCPR): Este un inceput bun, dar sunt multe de remediat Contactat telefonic, Costel Olteanu, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), a salutat decizia Ministerului Agriculturii.
google-analytics.com