Cautare

331 de rezultate pentru "costel lacatus" (2.52 secunde)
Costel Olteanu (UNPCPR): Este un inceput bun, dar sunt multe de remediat Contactat telefonic, Costel Olteanu, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), a salutat decizia Ministerului Agriculturii.
Costel Galca. ... In schimb, Rada a avut numai cuvinte de lauda despre actualul tehnician al Stelei, Costel Galca: "Costel este un tip linistit care isi vede de problemele lui de pregatire a echipei".
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
- Nu mi-a venit sa cred ca primarul ala al USL, Costel Moraru, cu care am discutat in biroul lui de vreo 4-5 ori, cel putin, carand sateni, cetateni pe la el, cu diverse nevoi, un tip cuminte si gospodar altfel, specialist bun intr-ale administratiei de 24 de ani, ca abia de cativa ani a intrat si in USL!, tot fiind "apolitic", e in stare sa spuna neroziile alea pe un spatiu atata de larg, de ziar!?!
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
Este adevarat ca i-ati inventat dlui Tusac porecla de Costel Busuioc?I. ... Costel Busuioc este un mare artist, iar Tusac nu-i seamana decat fizic, desi are si burta, are si fundul cam mare… Ar trebui sa munceasca mai mult, poate da jos kilogramele in plus.
Aproape plangand, primarul Costel Pistritu, de la PDL, a spus ca trebuie sa returneze peste un milion de lei, bani care erau destinati platii cofinantarii din proiectele europene. ... Pe cat de stresat era Costel Pistritu, pe atat de degajat si pus pe glume era primarul din Filiasi, Nicolae Stancioi.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr.
Este cunoscut faptul ca Marin Costel a fost numit neocomunist de catre Marcela Sighinas, acestuia oferindu-i-se, in compensatie, functia de coordonare a campaniei la alegerile din comuna Cuza-Voda.
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Aritmetica Consilierul judetean conservator Marin Costel sustine ca, daca in ceea ce priveste primul aspect al solicitarii prefectului lucrurile se pot regla, in sensul ca doar o singura comisie nu si-a dat avizul asupra regulamentului, in ceea ce priveste stabilirea cifrei care sa reprezinte doua treimi inca se mai poarta discutii.
La acest punct a existat o singura interventie, cea a consilierului judetean conservator Marin Costel, acesta precizind ca suma de 30.000 de lei alocata comunei Matca s-a repartizat pentru culte. Interventia lui Marin Costel a dat nastere unei alte replici, cea a presedintelui CJ, Eugen Durbaca.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
La acest capitol poate fi trecuta si instalarea conservatorului Marin Costel la conducerea societatii Apa Canal. ... Se poate spune insa ca este un buget mic", a declarat Marin Costel.
Sint ciudate toate aceste vizite ministeriale ce au ca principal scop referendumul de la 19 mai", a precizat ieri consilierul judetean PC Marin Costel. ... Din acest motiv noi vrem sa aducem oamenii la vot, pentru a se clarifica aceasta problema", a mai spus ieri Marin Costel.
Conservatorii s-au inghesuit pe o scena improvizata pe platforma unui camion si au combinat atacurile la adresa primariei si a lui Costel Constanda cu incurajarile pentru candidatul la functia de primar general.
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13. ... Vechea mea adresa este pe strada Domneasca si ma voi duce sa votez la sectia unde am mai votat, adica la ASE", ne-a spus Costel Patoi.
Unul dintre conservatorii care au devenit consilieri locali in urma acestei actiuni, Costel Dabija, s-a trezit cu mandatul invalidat de catre colegii sai pe motiv ca un "renegat", Neculai Enache, a contestat excluderea sa din partid.
google-analytics.com