Cautare

2722 de rezultate pentru "cosmin bonica ioan sanmartin" (3.98 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Cosmin este un tanar de 28 de ani din Craiova. ... Cosmin spune ca nu a fost anuntat de cresterea dobanzii. ... Cred ca banca trebuie sa se poarte mai respectuos cu clientii", a spus Cosmin.
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT. Site-ul lui Cosmin Sutu are urmatoarele rubrici:
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Ioan Botezatorul Bzi.ro: ... Ioan Botezatorul: ... Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care este cunoscut si caInaintemergatorul Domnului.
Consilierii PRM din Sanmartin au subscris la initiativa lui Magheru, sustinand ca in comuna lor cererile de retrocedare cuprind zeci de imobile si sute de hectare de padure.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la evenimente.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
Noul presedinte interimar i-a luat locul deputatului Cosmin Popescu care, de cativa ani, era sef tot interimar al organizatiei judetene.
La sfarsitul saptamanii trecute, Grupul Rompetrol a facut public faptul ca in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, ce detine rafinaria Petromidia din Navodari a fost numit Vasile Cosmin Turcu care pana la aceasta numire a indeplinit functia de director general adjunct al aceleiasi companii.
"Cosmin Prelipceanu pleaca de la Realitatea TV". Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii "Deschide lumea", va pleca de la Realitatea TV intrucat "si-a gasit un loc de munca mai bun". "Pe Cosmin il pretuiesc foarte mult, este un jurnalist de calitate si imi pare rau ca pleaca.
google-analytics.com