Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin bonica" (2.56 secunde)
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Doctorul stomatolog Cosmin Ulman precizeaza ca "pierderea precoce a unui dinte de lapte sau intarzierea eruptiei unui dinte definitiv (un urma unei infectii) determina inghesuiri ale dintilor". ... Cu aceasta ocazie copilul se obisnuieste cu medicul si cu atmosfera din cabinetul stomatologic", mai spune doctorul Cosmin Ulman.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Presedintele Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, Cosmin Nicula si senatorul Gabriela Firea au transmis autoritatilor locale prahovene ca vor face demersuri ca o parte din taxele obtinute de la cetateni sa fie preluate la bugetele locale pentru ca primariile sa aiba resurse pentru rezolvarea problemelor cetatenilor.
In acest sens presedintele Organizatiei Municipale a PD, Cosmin Paun, a sugerat ca proiectul bugetului local sa fie publicat pe pagina web a Primariei. ... Nu e suficient", a declarat Cosmin Paun.
Dupa cum a precizat presedintele PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, noul director Eugen Tunaru va fi instalat oficial in functie luni. ... Ministrul Adriean Videanu a semnat ordinul, iar luni va fi instalat noul director", a precizat Cosmin Popescu.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cosmin Gusa, a prezentat ieri la Camera Deputatilor proiectul unei motiuni simple cu titlul „Ce faceti cu petrolul Romaniei?“, pe care o va inregistra la Biroul Permanent dupa ce va strange numarul necesar de semnaturi, minimum 50 de deputati.
Liderii PIN, Cosmin Gusa si Aurelian Pavelescu au acuzat ieri faptul ca proiectul de statut al minoritatilor nationale, „opera exclusiva a UDMR, se vadeste a fi si o actiune de supravietuire a clanurilor politico-economice maghiare constituite in jurul UDMR in ultimul deceniu, ideea de pastrare a identitatii culturale a minoritatii aparand ca o forma de pastrare a privilegiilor“.
"De 3 luni o ingrijesc", a precizat el, apoi i s-a adresat unui alt barbos notoriu, Cosmin Tudoran de la Cassa Loco: "Daca doriti sa adaugati ceva, domnule Cosmin Tudoran, va rog, indrazniti".
Cosmin Manuel Soare participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul sarbatorilor pascale la Sala Dalles. La standul sau de la parterul Salii Dalles puteti gasi si achizitiona:
PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie.
Partidul Democrat Pentru a afla citi membri are PD la nivelul orasului nostru si care este cotizatia plaatitaa de acestia am stat de vorbaa cu presedintele Organizatiei Municipale, consilierul local Cosmin Paaun.
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Numele celor doua persoane care vor fi propuse in prima sedinta de Consiliu Local au fost facute publice ieri de consilierul local democrat Cosmin Paun. ... Numirea in astfel de pozitii trebuie sa se faca pe baza de competenta”, a completat Cosmin Paun.
Colaborarea dintre PD si trustul amintit este certificata de inregistrarea din 6 februarie 2006 din dosarul "Gazeta", considera Cosmin Gusa. ... Sunt lucruri foarte grave", a mai declarat Cosmin Gusa.
Consilierul local PD Cosmin Paun a acuzat ieri municipalitatea ca ar fi dat uitarii o cerere venita din partea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei (SPCLEP) privind achizitionarea a patru statii foto necesare preschimbarii actelor de identitate.
Consilierul local PD, Cosmin Paun, a apreciat faptul ca amendamentul adus de partidul sau la proiectul de hotarire a fost aprobat, fiind vorba de cofinantarea unui studiu de fezabilitate pentru obtinerea unor fonduri in cadrul programelor operationale regionale.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, insista asupra necesitatii reluarii de la zero a procesului electoral in cazul alegerilor europarlamentare.
Cosmin Gusa, liderul Partidului Initiativa Nationala, ramane hotarat sa uzeze de dreptul de a obtine chiar si in instanta posibilitatea de a-si inscrie formatiunea in cursa electorala pentru PE. ... Cosmin Gusa a avertizat ca va contesta in justitie o astfel de decizie si ca va bloca, astfel, procesul electoral.
Pe urma, printre ei nu se afla nici un mason" - a explicat Cosmin Gusa motivele simpatiei sale pentru membrii MISA. ... Referitor la sustinerea de care se bucura PIN si in randul actorilor, si in cel al membrilor MISA, Cosmin Gusa are o singura explicatie:
google-analytics.com