Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin bonica" (6.51 secunde)
Jucan Sergiu) ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER.
Buget farimitat In privinta banilor destinati de municipalitate scolilor, consilierul local Cosmin Paun (PD) s-a aratat nemultumit de faptul ca Primaria a impartit banii necorespunzator. ... Asa se pune pe la fiecare scoala cite o galeata de ciment si gata, s-au consumat bani”, a declarat Cosmin Paun.
Consilierul local democrat Cosmin Paun crede ca primarul Dumitru Nicolae ar fi unicul responsabil pentru faptul ca orasul nostru este pe locul 35 in studiul national privind serviciile publice. ... Locul "fruntas" pe care ne aflam se va reflecta, asa cum preciza si Cosmin Paun, in rezultatul viitoarelor alegeri.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Mai mult, consilieriul local Cosmin Paun a infirmat faptul ca a fost marit pretul la gigacalorie si a lansat o critica vehementa la adresa lui Dumitru Nicolae.
, Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei si Cosmin Andrei, fostul subprefect, au fost "pacaliti" cu o detasare la sute de kilometri de tinuturile dobrogene.
Cosmin Popescu ii cheama din nou la negocieri Presedintele PD-L Gorj, Cosmin Popescu, le-a retransmis ieri o invitatie liderilor PSD, pentru a se reaseza la masa negocierilor si pentru a rezolva problema numirilor de directori la institutiile deconcentrate.
Acesta a adaugat ca, in cazul in care Mario Ovidiu Oprea renunta cu sau fara voie la functia de presedinte al PNL Dolj, il va sustine pe Cosmin Enea pentru acest post.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. ... Intrebat cum a reusit sa-si gaseasca imediat post, Cosmin Brezniceanu a precizat pentru GdS ca inca nu a fost angajat.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. ... Intrebat cum a reusit sa-si gaseasca imediat post, Cosmin Brezniceanu a precizat pentru GdS ca inca nu a fost angajat.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Bacila a refuzat oferta Presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, sustine ca gruparea gorjeana i-a oferit lui Cosmin Bacila un contract marit cu 25% fata de actuala intelegere, insa jucatorul a cerut timp de gandire.
Nici atacantul Cosmin Vancea nu considera rezultatul unul echitabil. ... Mi-am facut datoria Daca FC Olt a obtinut un punct in disputa cu Gaz Metan, asta s-a datorat fundasilor, in special celor centrali, Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu, fosti jucatori ai gruparii din Severin.
Cosmin Contra a dorit sa obtina cea de-a 3-a victorie ca selectioner si din acest motiv a trimis pe teren o echipa la fel de ofensiva ca la partida castigata cu Turcia cu 2-0. ... - Echipa lui Cosmin Contra s-a limitat sa joace pe contraatac si a fost rudimentara.
In ciuda faptului ca tricolorii au incheiat neinvinsi in grupa, Cosmin Contra isi asuma faptul ca acest prim sezon de Liga Natiunilor a fost un esec. ... Cosmin Contra si-a manifestat regretul pentru ca Romania nu a reusit sa inscrie 2 goluri.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie. ... Cu toate astea, Cosmin Cenat nu a dat nicio declaratie oficiala despre motivul schimbarii socante.
Cosmin Soare a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In aceasta perioada, intre 27 noiembrie - 27 decembrie il gasiti pe Cosmin Soare la targul traditional organizat la Universitate.
Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu 2. ... Calarasi - Orasul Culturii, autor Barbu Mihai Gabriel In urma jurizarii a fost declarat castigator filmul Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu.
google-analytics.com