Cautare

1992 de rezultate pentru "cosma bogdan" (3.40 secunde)
Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia. Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa. ... Sotul acesteia, Bogdan Mitu, a disparut si el in apele Dunarii, insa nu a fost gasit.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Sa fie si lopetile, dar eu cred ca e de bun simt sa fim de acord cu aceste precizari, care fac parte intrinseca din transparenta pe care o solicita ministrul relatiei cu Parlamentul, domnul Bogdan Olteanu.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
sef Departament Propaganda - Rares Bogdan. ... De aceea, consideram ca experienta procurorului general-adjunct al Romaniei, Bogdan Licu, in anchetarea mineriadei din 1990 poate fi de folos in apararea democratica a dreptului minoritatii de a sparge geamurile majoritatii.
sef Departament Propaganda - Rares Bogdan. ... De aceea, consideram ca experienta procurorului general-adjunct al Romaniei, Bogdan Licu, in anchetarea mineriadei din 1990 poate fi de folos in apararea democratica a dreptului minoritatii de a sparge geamurile majoritatii.
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Deputatul conservator Bogdan Ciuca sustine ca PC nu a luat inca o decizie in ceea ce priveste organizarea alegerilor anticipate. ... Toate acestea ne-au fost declarate de purtatorul de cuvint la nivel national al PC, deputatul galatean Bogdan Ciuca."PC inca nu are o pozitie in aceasta directie.
Si de aceasta data, tinerii au avut parte de oameni importanti de pe scena politica romaneasca, si anume secretarul de stat in Ministerul Finatelor Publice, Nicolae Ivan, consilierul de stat in Presedintia Romaniei, Bogdan Chiritoiu si Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, care a a venit alaturi de prefectul Constantei, Danut Culetu.
Pentru a impaca intr-un fel si capra si varza, dar si pentru a rasuci putin cutitul in orgoliul locatarului de la Cotroceni, liberalii l-au desemnat pe Bogdan Olteanu, ministrul cu relatia cu Parlamentul, drept inlocuitorul lui Adrian Nastase, daca se va reusi schimbarea Regulamentului si, evident, al actualului presedinte al Camerei Deputatilor.
Deputatul liberal Titu Gheorghiof a declarat ieri ca exista posibilitatea sa devina ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care ministrul Bogdan Olteanu va deveni presedintele Camerei Deputatilor.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
Bogdan Chirieac (foto) are un dialog cu Mircea Geoana, la TVR1, despre posibilele fraude la alegeri. ... Bogdan Chirieac vorbeste cu Presedintele PSD, Mircea Geoana, despre acest subiect, sambata, pe TVR1, de la ora 13.00, in emisiunea "De la Est la Vest".
Bogdan Olteanu, candidat pe scaunul detinut de Adrian Nastase, anunta ca se pregateste sa le modifice din nou.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
In urma cu o zi, liberalul Bogdan Olteanu a declarat ca va demisiona din functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, pentru a candida la functia de presedinte al Camerei Deputatilor. ... Cat despre Bogdan Olteanu, acesta pare favoritul Aliantei la sefia Camerei Deputatilor.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
Bogdan Olteanu spune ca si democratii impartasesc aceeasi opinie. ... Acest lucru a fost recunoscut la sfarsitul saptamanii trecute si de liberalul Bogdan Olteanu.
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
google-analytics.com