Cautare

1992 de rezultate pentru "cosma bogdan" (4.80 secunde)
Alte regiuni disputate sunt Regiunea Sud, unde functia de vice regional este dorita atat de Mircea Cosma (presedinte CJ Prahova), cat si de Silvian Ciuperca (presedinte CJ Ialomita), in timp ce Constantin Nicolescuisi doreste o functie de vice national, dar si Regiunea Centru, unde aspiratii pentru o functie de vice au atat Mircea Dusa, cat si Ioan Cindrea (presedinte CJ Sibiu), in timp ce Constantin Nita va candida pentru o functie de vice la nivel national.
presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, si Adrian Tutuianu. Castigatorii celorlalte regiuni sunt deja cunoscuti, depunandu-se cate o singura candidatura pentru functia de vicepresedinte al acestor regiuni.
Gheorghe Nichita Marian Oprisan Mircea Cosma Paul Stanescu Ion Mocioalca Ioan Rus Mircea Dusa Robert Negoita Vicepresedintii la nivel national:
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
Cosma Germina, prep. univ. dr. Nicu Laurentiu - a participat la urmatoarele sectiuni: dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita;
Astfel, Topescu a ratat finala CCE din 1986, Steaua - Barcelona 2-0 dupa penalty-uri, cand cel care s-a aflat la microfon a fost Teoharie Coca-Cosma.
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori. Iata care sunt PREMIILE Revistei ACTUALITATEA MUZICALA ale anului 2016: - Categoria Personalitatea Anului:
Se pregateste Oprisan DNA a inceput deja "sa maraie" la "baronii" locali, insa tatonarile la Nicusor Constantinescu si Mircea Cosma reprezinta doar "incalzirea".
- Gelu Cosma (fizioterapeut, Kinetic Sport Medicine) - Silviu Apriutesei (director general, Weyergans Romania) - Dr. Gabriel Copaci (medic specialist medicina sportiva) Invitati speciali:
Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de Oana Georgescu, coordonatoarea proiectului ”Romania Civila”, realizator Senso TV si de Ioana Cosma, redactor ssef la Sport.ro, colega si prietena Teodorei Maftei.
Si un imprumut la banca cat sa aiba bani sa-l inghesuie in aceeasi celula cu Iliescu si pe Miron Cosma, sa iasa toc-soul mai frumos.
Printre cele 14 persoane ridicate si duse la Craiova pentru audieri, majoritatea de etnie roma, au fost si doi politisti din cadrul IPJ Olt, agentii Marius Veteanu si Claudiu Pata, dar si un jandarm, Ionel Cosma.
Avocatul lui Catalin Chelu, Romeo Cosma, a declarat in fata judecatorilor ca Dan Fatuloiu ii ameninta pe inculpati ca exista 48 de dosare pe numele lor care ar insuma 20 de ani de puscarie.
In 2008, Chiliman a demontat corturile lui Bogdan Olteanu Nu este pentru prima oara cand Andrei Chiliman face opinie separata in PNL. In 2008, Chiliman nu a vrut in ruptul capului ca presedintele Camerei Deputatilor de atunci, Bogdan Olteanu, sa candideze intr-un colegiu din sectorul 1.
Deputatii liberali nu au luat in seama sugestia presedintelui Basescu privind sustinerea candidaturii Monei Musca la sefia Camerei Deputatilor si l-au desemnat ieri, prin vot, pe actualul ministru pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, pentru a-l inlocui pe Adrian Nastase.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Principalul contracandidat va fi liberalul Bogdan Olteanu, dupa cum a anuntat ieri Puiu Hasotti.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
google-analytics.com