Cautare

1992 de rezultate pentru "cosma bogdan" (5.48 secunde)
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Astfel, Octavian Lazar Cosma, presedintele UCMR si fost secretar de stat inainte de 1989, a declarat ca Uniunea recunoaste public si regreta faptul ca "membrii acestei bresle au fost colaboratori ai regimului comunist in sensul ca au pactizat cu ideologia timpului, dand la iveala partituri in care au proliferat ideile militante comuniste".
RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. ... Cu Viata de aruncat, Bogdan O.
Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Adriana Cosma. ... Nu zic - poate o palma la fund, dar in cazul Adrianei Cosma, bataia a fost rupta din iad si l-a trimis pe bietul copil direct in rai.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: ... Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... Zilele trecute, PSD a batut palma cu profesorul de la SNSPA Bogdan Teodorescu.
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... - Bogdan O. ... Cosovei, care din pacate a plecat dintre noi, Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Bogdan Lefter. ... Dumneavoastra sunteti acel Bogdan O.
Presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, care detine si functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, obtinuta la alegerile din iunie 2008, a dezvaluit ca, la acele alegeri, a avut doi consilieri in calitatea sa de candidat.
Am avut mare satisfactie sa se scandeze Cosma presedinte de Boboteaza, am avut surpriza la Alba sa se scandeze Cosma presedinte.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori. ... Octavian Lazar Cosma, pentru seria de volume dedicate istoriei Operei din Bucuresti; - Premiul pentru Perseverenta in cultivarea traditiilor romanesti - Alina Mavrodin, directoare artistica a Festivalului International Crizantema de aur de la Targoviste;
google-analytics.com