Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (2.70 secunde)
Adeziunile nu reprezinta semnaturi pentru PLD Pe de alta parte, conducerea PNL afirma ca "formatiunea politica pe care grupul Stoica-Stolojan sustine ca o va infiinta nu are alti membri decat pe cei fondatori" si ca cele 11.500 de adeziuni anuntate de platformisti sunt de fapt semnaturi pentru platforma si pentru unitatea PNL, nicidecum pentru formarea unui nou partid.
Valeriu Stoica a vorbit ieri despre o aparitie pe scena politicii romanesti a unui partid "antiprezidential" in contrapondere la partidul "prezidential".
Valeriu Stoica a declarat ieri la finalul intalnirii cu reprezentantii din teritoriu ai PLD ca viitoarea "entitate politica" va avea la baza opt principii.
Valeriu Stoica, membru in Grupul de initiativa pentru PLD, a declarat ieri ca au fost indeplinite "toate conditiile legale", pentru infiintarea formatiunii si ca totul, de acum, este o simpla formalitate.
Liderul PLD, Valeriu Stoica, l-a atacat dur ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe primul-ministru Tariceanu, spunand ca "barbatia politica" de care acesta a dat dovada in ultimele saptamani este falsa.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Presedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca "eventualele negocieri PD-PSD" pentru o noua majoritate ar fi "in contradictie cu vointa electoratului, clar exprimata la referendum", si ca ar duce la "confuzii", in loc de clarificari "nete" ale scenei politice.
Liderii PLD, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au facut ieri, la 132 de ani de la infiintarea PNL, un apel catre liberali, membri sau simpatizanti, sa li se alature in PLD, despre care au spus ca este singurul partid din Romania care reprezinta liberalismul autentic.
Vicepresedintele PLD Valeriu Stoica sustine ca Tudor Chiuariu ar trebui sa-si dea demisia din functie, dupa acuzatiile care i s-au adus privind eventuala sa implicare in modificarea Raportului de tara. ... Un asemenea ministru ar trebui sa-si dea demisia imediat", a aratat Valeriu Stoica.
Declaratiile facute de Valeriu Stoica, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, potrivit carora PNL se va desfiinta dupa urmatoarele alegeri, nu sunt considerate serioase de catre vicepresedintele Partidului National Liberal, senatorul Puiu Hasotti.
Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, prezent la conferinta de alegeri, a declarat ca odata cu alegerea deputatului Iustian in aceasta functie, liberalismul democrat din Constanta se consolideaza. De asemenea, Valeriu Stoica este de parere ca Partidul National Liberal va disparea oricum dupa viitoarele alegeri parlamentare.
Valeriu Stoica, presedintele CRN al PLD, considera ca, imediat dupa adoptarea motiunii de cenzura, cea mai buna solutie ar fi sa se organizeze alegeri anticipate. ... PLD crede ca Romania are nevoie de o guvernare de dreapta", a precizat Stoica.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii organizatiei Constanta sunt de neacceptat. ... Cine are urechi de auzit, aude", a precizat Stoica.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a apreciat ca institutele de sondare a opiniei publice care au dat publicitatii rezultatele exit-pollurilor de duminica seara trebuie sa ofere explicatii pentru diferentele dintre estimarile lor si rezultatele Biroului Electoral Central.
Intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, Valeriu Stoica, fostul lider al PNL trecut la PDL, este critic cu Guvernul Boc, despre care spune ca a aplicat "lent si contradictoriu" masurile de austeritate si afirma ca Boc isi va reface credibilitatea doar daca va reusi sa performeze. ... • Valeriu Stoica:
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
Daca Bursa de la New York a introdus deja unele masuri de siguranta, BVB va putea doar sa opreasca de la tranzactionare actiunile companiilor a caror volatilitate va depasi 15%, ne-a declarat Septimiu Stoica, presedintele Bursei.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Procurorul de caz Alina Stoica intocmise un rechizitoriu in care singurul trimis in judecata era Rudel Obreja. ... Pur si simplu, Mariana Alexandru a intocmit un referat de respingere a rechizitoriului care a pulverizat-o pe Alina Stoica. ... De altfel, Alina Stoica a parasit DNA la citeva zile.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
google-analytics.com