Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (2.63 secunde)
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia). Sunt doua CD-uri de autor ce contin 20 de melodii la care si-au adus contributia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (si in calitate de textier!), dar si textierii Daniela Doroftei si Marian Stere.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Premierul si presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat dur miercuri seara „solutia Stoica“, de inlocuire a sa din functia de sef al Executivului cu fostul lider liberal si actual consilier prezidential Theodor Stolojan.
Elocvent in contextul dat, daca se poate spune asa, a fost comentariul lui Valeriu Stoica… P.H.: Valeriu Stoica sa nu uite ca este un simplu membru in PNL si ca a facut cel mai jenant gest politic atunci cand a incheiat alianta cu PSD in 2001.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica. El a declarat ieri ca Stoica este asteptat sa-si spuna punctul de vedere in cadrul comisiei interne liberale de modificare a Constitutiei.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Astfel, reprezentantii liberalilor fondatori si ai organizatiilor de tineret ale filialelor PNL din Transilvania ii cer lui Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Monei Musca sa-si ceara public scuze tuturor membrilor PNL pentru declaratiile facute recent impotriva actualei conduceri a partidului.
Dupa cum era de asteptat, excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise din PNL a starnit reactia vehementa a "gruparii de soc" Stolojan- Stoica-Boureanu- Turcan. ... Stoica acuza de ipocrizie Atacurile venite din interiorul partidului au fost completate de iesirea la rampa a fostului presedinte Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Partidul National Liberal trece printr-o perioada grea, asa cum de altfel insista sa tot arate si sa spuna, pe toate posturile de televiziune posibile, adeptii platformei Stoica-Stolojan.
Cel putin asta reiese din declaratiile platformistilor, mai putin aspectul credibilitatii PNL, lucru care nici nu pare a fi luat in considerare de adeptii ideii promovate de Stoica-Stolojan. ... Ofuscati de interpretarile presei, platformistii au ripostat, precizand, prin gura lui Valeriu Stoica:
Mai simplu de demis Guvernul si de dizolvat Parlamentul PLD a prezentat, la dezbaterea organizata despre postaderare, o propunere de organizare administrativ-teritoriala in viziunea lui Gheorghe Flutur si una de revizuire a Constitutiei in viziunea lui Valeriu Stoica.
Liderul PLD Valeriu Stoica a declarat ieri ca liberal-democratii doresc coalizarea dreptei romanesti alaturi de PD si le-a transmis democratilor ca trebuie sa aleaga daca mai raman in Alianta cu PNL sau se delimiteaza de liberali.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Liberal-democratul Valeriu Stoica a reluat ieri, la cateva ore dupa semnarea protocolului PD-PLD, tema schimbarii formei de guvernamant in Romania. ... Pentru actuala criza institutionala nu sunt de vina persoanele, ci Constitutia, modul in care au fost concepute aceste institutii", a comentat Stoica.
Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Valeriu Stoica, a anuntat ca intentioneaza sa o sfatuiasca pe Mona Musca sa ceara in justitie revizuirea deciziei CNSAS, potrivit careia aceasta a facut politie politica.
google-analytics.com