Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (2.79 secunde)
Valeriu Stoica a infirmat orice intentie de a deveni presedinte al PLD, prin trimiterea lui Theodor Stolajan la Bruxelles, ca europarlamentar si orice lupta in interiorul partidului pentru ocuparea scaunului de lider.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre faptul ca Ianis Stoica si-a schimbat agentul. ... "Pe Ianis Stoica nu il afecteaza nimic, are platosa, este imun la tot ce se scrie sau se vorbeste despre el", a explicat Mihai Stoica.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Prezent in studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat ca Sapunaru putea fi oprit doar daca era "tranchilizat".
Corina Cretu vrea functie de conducere Senatorul Corina Cretu este de mai bine de zece ani in preajma lui Ion Iliescu. ... Corina Cretu a recunoscut ieri ca si-ar dori postul de vicepresedinte al PSD.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Corina Danila a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000 cand a jucat in multe telenovele. Dupa ce i-au expirat contractele, Corina si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Sezonul estival actual se dovedeste a fi unul bun pentru industria turistica de pe litoral, a aratat Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est.
google-analytics.com