Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.23 secunde)
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Dupa cum stiti, am decis ca la presedintia Consiliului Judetean Dolj sa candideze Stefan Stoica, iar la Primaria municipiului Craiova sa candideze Marinica Dinca. ... Echipa portocalie Prezentandu-l pe Stefan Stoica, Marian Jean Marinescu a vorbit despre experienta acestuia in administratie.
Ieri, senatorul Corina Cretu - cea care i-a fost purtator de cuvant lui Iliescu in ultimul sau mandat la Cotroceni, a declarat unui post de radio ca fostul presedinte este un “simbol al partidului, singurul care ii poate mentine unitatea“.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu, fost consilier prezidential in ultimul mandat de sef al statului al lui Ion Iliescu, apreciaza ca rezultatele Consiliului National al partidului reprezinta "o victorie a bunului simt".
Corina Cretu reprezinta cu brio noua generatie de politicieni romani cu avergura comunitara, de la care romanii spera sa vina schimbarile de fond din politica romaneasca. Corina Cretu (n.
Consilierul prezidential Alexandrina Corina Gatej a decis sa-si dea demisia, in contextul recentelor informatii vehiculate in mass-media cu privire la presupusele legaturi pe care aceasta le-ar fi avut cu fosta securitate.
Corina Cretu, nominalizata la aceasta functie, a scris pe o retea de socializare ca se simte onorata. Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu:
Cea de-a doua zi a congresului PNL, al carei principal punct pe ordinea de zi l-a reprezentat discutarea si adoptarea rezolutiilor si motiunilor, s-a finalizat prin acordarea unui vot de incredere proiectului Tariceanu si respingerea motiunii Stoica referitoare la fuziunea PNL-PD.
Inca o zi agitata in PNL, si tot fostul presedinte liberal Valeriu Stoica pare sa fi dat tonul si de aceasta data.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Stolojan si Stoica ar trebui sa fie dati afara din PNL, crede unul dintre parlamentarii liberali de Galati. ... Deputatul liberal Emil Strunga ar vota, daca ar putea, pentru excluderea colegilor de partid Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte. ... Presedintele organizatiei a declarat ca membrii filialei au8 incercat sa-l convinga pe Valeriu Stoica sa-si dea demisia, dar acesta a refuzat.
Stolo, acuzat de un batranel ca minte Valeriu Stoica a vorbit despre un viitor statut care sa aiba in vedere blocarea aparitiei "cooperativelor de vot", acceptarea curentelor de opinie in interiorul partidului, prevenirea aparitiei conflictului de interese si reguli care sa asigure transparenta finantarii PLD.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Aflat ieri la Craiova, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, a declarat ca PLD nu va accepta reducerea pragului electoral, cu toate ca este un partid format recent.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, strategul platformei dizidente, a declarat chiar ca Tariceanu ar trebui sa renunte si la sefia guvernului daca tine intr-adevar la unitatea liberala.
google-analytics.com