Cautare

4088 de rezultate pentru "corina gheorghe" (2.95 secunde)
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Sezonul estival actual se dovedeste a fi unul bun pentru industria turistica de pe litoral, a aratat Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia). Sunt doua CD-uri de autor ce contin 20 de melodii la care si-au adus contributia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (si in calitate de textier!), dar si textierii Daniela Doroftei si Marian Stere.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Dupa terminarea conferintei de presa, Gheorghe Martin a tinut sa-i spuna:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
google-analytics.com