Cautare

705 de rezultate pentru "contact" (3.07 secunde)
Ancheta epidemiologica indica faptul ca singurul contact posibil pe care aceasta femeie l-ar fi putut avea cu virusul era in timpul raportului sexual vaginal neprotejat.
Magda Marincovici) Profesorul Gareth Webb, specialist canadian, promite ca lentilele de contact si ochelarii vor deveni, in curand o amintire, deoarece a pus la punct lentile bionice intraoculare, care refac vederea cu o acuitate superioara.
- Evident, gustoase, sanatoase si rapid de preparat sunt legumele pe gratar.Pentru a evita formarea de HAP si derivati pitolitici de aminoacizi, alimentele trebuie preparate in temperatura degajata de carunii incisi si nu prin contact direct cu flacara.
"Se poate ca extraterestrii sa aatepte din partea planetei Pamant un semnal, respectand legile de contact intre civilizatiile galactice", a declarat acesta.
"In Romania, la ora actuala o mare parte a fortei de munca lucreaza in domeniul serviciilor (mai ales femeile), domeniu in care zi de zi intri in contact cu clientii, beneficiarii tai si este foarte important sa stii cum sa relationezi cu ei.
Ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa de e-mail contact@orasulvorbeste.ro.
TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, furnizor de servicii BPO (business process outsourcing) si ITO (information technology outsourcing) de inalta calitate inca din anul 2004.
Dacii au fost in contact cu extraterestri ? ... Sa fi fost dacii in contact cu civilizatii extraterestre care i-au ajutat sa se dezvolte?
Intregul ecosistem poate fi utilizat, asa cum s-a si intentionat in etapa de pregatire a proiectului, ca zona de desfasurare a orelor de biologie si zoologie, de relaxare si de informare in acelasi timp, printr-un contact direct cu natura, atat de catre elevi, cat si de orice persoana dornica sa petreaca timp intr-un context putin diferit de acela al uni parc clasic.
Ideal este sa fie vaccinati inainte sa intre in contact cu virusul. ... Dupa primul contact sexual, pana la 65% dintre adolescente trec prin infectia cu HPV, un procent foarte mare.
Nu a gasit nici un semn cum ca fiinte extraterestre au intrat in contact cu oamenii sau ca guvernul ar fi restrictionat anumite lucruri in mod deliberat. ... Hanes se ocupa de factorul teama care apare in cazul multor piloti care intra in contact cu obiecte neidentificate.
A introdus in Romania metoda endoscopiei de contact in starile precanceroase si canceroase din domeniul ORL, in special in cancerul de laringe.
Daca este barbat, i se recolteaza sperma, cu ajutorul unui dispozitiv mecanic, asemanat uneori cu un clopot, sau, alteori, chiar printr-un contact sexual cu fiinte feminoide.
Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie de 54 de ani din Bucuresti, contact direct al fostului politist de 60 de ani internat la Spitalul Gerota.
Dar, pentru ca e pandemie, am luat in calcul din primul moment ca poate fi si covidut si am avut grija sa nu intru in contact direct cu nimeni. ... Irational, stiu, caci practic sint cel mai sigur contact al oricui acum, nu mai pot fi purtator asimptomatic sau simptomatic.
Combinația devine si mai periculoasa atunci cand stati in fata ecranului unui computer pentru o lunga perioada de timp si purtati in acelasi timp lentile de contact.
Alerta de la nivelul lumii medicale este una, pentru ca noi trebuie sa stim si sa verificam de fiecare data cu ce venim in contact. ... Si daca intram in contact cu oamenii si dam mana?
In plus, uzezi prematur discul si placa de ambreiaj, iar daca nu calci prea bine pedala, risti sa faci un contact imperfect intre disc si volanta care va duce la disparitia suprafetei de frecare, adica la ferodouri.
Nu a avut loc nicio sedinta PNL-PSD-UDMR pana acum pentru ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este in carantina dupa ce a fost contact direct.
Rasuciti bine cheia in contact si blocati volanul, pana se intepeneste! Nu pastrati dublura cheii de contact in sertarul de la bord!
google-analytics.com