Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (2.69 secunde)
Referitor la consumatorii casnici, circa 21% reprezinta cei carora li se aplica tarif social. Astfel, pretul mediu platit de consumatorii casnici din Romania este mult mai mic decat pretul corespunzator categoriei de consum de 3.500 kWh/an aparut in presa.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Astfel, vor plati doar 73 de lei in plus consumatorii casnici care locuiesc in apartamente de doua camere si folosesc curentul electric iluminat, radio, televizor, frigider si aparatura electrocasnica de mici dimensiuni.
Pretul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5% pana la sfarsitul lunii iunie atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali, iar Executivul mentine in memorandumul cu FMI calendarul de eliminare a tarifelor administrate la electricitate asumat de Guvernul Boc.
China se inscrie intr-un tipar diferit, de exemplu, 56% dintre consumatorii online au facut deja cumparaturi prin intermediul unei platforme de social media, comparativ cu 24% la nivel international.
Consumatorii au nevoie de informatii clare si precise despre alimente Uniunea Europeana a adoptat, marti, un cadru legislativ major, care va garanta consumatorilor acces la informatie de mai buna calitate in privinta alimentelor si protectie mai buna pentru grupurile vulnerabile, precum copiii.
Insa, pina la acest moment, consumatorii casnici sint obligati sa suporte tarife reglementate care se vor majora de doua ori pe an.
De la 1 iulie insa, consumatorii isi vor putea alege propriul furnizor de energie, in functie de pretul oferit de acesta.
"In perioda imediat urmatoare va fi efectuata o analiza privind modificarea preturilor la consumatorii casnici. ... Ultima modificare a preturilor gazelor la consumatorii casnici a avut loc la inceputul anului, cand tarifele au scazut cu aproximativ 4%. Pe piata gazelor naturale consumatorii sunt impartiti in doua categorii.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei(ANRE) intentioneaza sa introduca licitatii pentru alegerea furnizorilor de electricitate care sa alimenteze consumatorii casnici, pentru a stimula competitia, a declarat presedintele interimar Nicolae Opris.
Ce va fi pe piața gazelor si a energiei In 2011, prețul gazelor naturale pentru consumatorii industriali (noncasnici) s-a majorat cu 10%.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. ... Astfel, consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic sau cum sa ajunga la un serviciu de mediere a conflictului.
Am constatat ca, in ultima perioada, s-a neglijat o problema extrem de importanta pentru toti romanii - dublul standard la care sunt supusi consumatorii din tara noastra si Est Europenii, de catre firmele din statele mai dezvoltate ale U E.
La gazele naturale, consumatorii din prima categorie (cei care consuma anual mai putin de 2.400 de metri cubi) vor plati 6.947.700 de lei (694,77 lei noi) pe mia de mc la Distrigaz Nord si de 6.997.900 de lei (699,79 lei noi) pe mia de mc la Distrigaz Sud.
Consumatorii vor plati, incepind de astazi, preturi mai mari cu 5,2% pentru energia electrica consumata.
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Distrigaz Nord ar putea incheia acest an cu pierderi de 100 de milioane de lei, din cauza ca preturile finale ale gazelor naturale furnizate catre consumatorii captivi nu au crescut in acelasi ritm cu cel al costurilor de achizitie, a declarat directorul general adjunct al societatii, Achim Saul.
Efectele acestor majorari se vor resimti in luna februarie, cind consumatorii vor primi facturile, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale.
Printre acestea se numara si eliminarea subventiilor pentru consumatorii casnici de energie. ... Spre exemplu, in 2004, numai 57% din totalul beneficiilor acordate consumatorilor de termoficare si 68% din cele pentru consumatorii de gaze au fost acordate celor mai saraci, potrivit unor date prezentate de Luana Pop, consilier USAID.
google-analytics.com