Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.82 secunde)
Rompetrol, controlata de grupul KazMunaiGaz din Kazahstan, va majora in aceasta saptamana pretul benzinei si al motorinei cu 9 bani pe litru, a anuntat, compania petroliera.
Astfel, pretul motorinei Efix Euro 4 va creste cu 1,28%, de la 3,95 lei la 4 lei pe litru, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plati 4,26 lei pe litru.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Functii suplimentare 5.1 Player-ul incorporat Daca alegeti un televizor cu media-player incorporat, va veti putea bucura de continut multimedia de pe orice stick sau hard USB. ... Majoritatea televizoarelor de ultima generatie vin cu astfel de dotari, dar trebuie sa fiti atenti la o serie de detalii:
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Autoritatile locale craiovene vor sa scape de administrarea regiilor si serviciilor din subordine. ... Privatizarea regiilor si serviciilor din subordinea Primariei Craiova este tot mai aproape de a se materializa. Satui sa aloce anual bani de la bugetul local pentru mentinerea acestora, edilii doresc sa urgenteze scoaterea lor la licitatie.
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire. ... 48/2004, executivul a acordat subventii pentru modernizarea sistemelor de distributie a energiei termice.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Speriate ca ar putea sa nu mai asigure furnizarea de utilitati catre populatie, Regia Apa si Regia de Termoficare Craiova au apelat la masuri drastice, trimitand pe teren echipe de recuperatori.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, 6 aprilie a.c., la hotelul Ibis din Constanta, edilul orasului Navodari, Tudorel Calapod a prezentat cateva din evenimentele care au avut loc in ultima perioada.
Pedelistul Tudorel Calapod (foto), in prezent directorul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Constanta, a inceput sa simta ca traieste pe picior mare in perioada mandatului de primar, dar si acum, dupa incetarea mandatului.
Legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri este "cea mai spectaculoasa solutie la depasirea crizei", a spus, astazi, presedintele PSD, Mircea Geoana.
Un grup de initiativa format din parlamentarii Lia Olguta Vasilescu (PSD) si Mihaela Popa (PD-L), deputatii: Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Basescu sufera de sindromul Korsakov", pe care il puteti citi in continuare. Presedintele Traian Basescu ar putea fi victima unei afectiuni binecunoscute in lumea medicala, care poarta numele de "sindromul Korsakov" si este generata, cel mai adesea, de consumul cronic de alcool.
Una de nervi" Discursul d-lui Traian Basescu dupa intalnirea cu premierul Emil Boc, guvernatorul Mugur Isarescu, ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu si sefii din BNR a fost unul corect.
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de azi, proiectul de lege privind energia electrica si organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), care prevede, printre altele, si liberalizarea pietei energiei electrice, informeaza Agerpres.
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
Marti avem sedinta speciala de Guvern pentru aprobarea pachetului de masuri fiscale Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca USL a aprobat politic liniile principale ale bugetului pe 2013, urmand ca marti sa fie convocata o sedinta speciala de Guvern pentru aprobarea pachetului de masuri fiscale.
google-analytics.com