Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (3.92 secunde)
Barilul de petrol a atins in ultimele patru luni valori-record. Astfel, de la nivelul maxim de 78 de dolari inregistrat in iulie, pretul unui baril de petrol a scazut sub 58 de dolari in aceasta luna.
Pretul gazelor naturale se va ieftini cu peste 2% in primul trimestru din 2007, datorita reducerii pretului de import al gazelor, potrivit unor surse citate de Mediafax.
Consumatorii care nu au incheiat contract cu compania pentru noul sistem de citire-facturare vor primi prin posta documentele necesare, pe care le vor depune semnate la ghisee.
ANPC le-a impus operatorilor economici sa includa in contracte unele clauze pentru o mai buna informare a clientilor persoane fizice in termen de trei saptamani.
Documentul cuprinde zece principii fundamentale care privesc modul in care UE te protejeaza in calitate de consumator, indiferent unde locuiesti in Uniune.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante. Daca taxa pe CO2 va fi introdusa, cea de prima inmatriculare, intens criticata si in Romania, va fi eliminata.
Incepand de azi intra in vigoare ordinul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), care ii obliga pe furnizorii de utilitati, telefonie mobila, cablu, Internet, pe comerciantii de masini in leasing si pe institutiile de credit sa schimbe contractele pentru clienti pentru a include clauze in favoarea acestora.
Pretul energiei electrice pentru populatie va creste duminica in medie cu 3,95%, intrucat productia s-a bazat in ultima parte din 2006 pe gaze, determinand majorarea costurilor, iar factura lunara se va majora cu 1,2-1,5 lei pentru consumatorii din cea mai numeroasa categorie.
Aceasta este concluzia discutiilor pe care le-au avut ieri reprezentantii Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei cu principalii furnizori de electricitate.
In conformitate cu Programul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inspectorii OJPC Bihor au efectuat, luna trecuta, o actiune de control referitoare la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor la incheierea contractelor de credit si de leasing.
In scopul asigurarii protectiei vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor, precum si a intereselor economice ale acestora, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor asigura primirea reclamatiilor prin intermediul CALL CENTER - serviciu de permanenta, cat si prin Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bihor.
Toti consumatorii, inclusiv cei casnici, isi vor putea, teoretic, alege furnizorul de energie electrica de la 1 iulie, potrivit blog-ului de marfuriladisponibil.ro, lansat ieri de Bursa Romana de Marfuri (BRM).
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
Producatorii care vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie sa constientizeze ca nu este suficient sa produca si sa obtina profit, ci trebuie sa fie si responsabili.Experienta tarilor care au aderat la Uniunea Europeana înaintea României a scos la iveala faptul ca pentru a face fata competitiei trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.
Preturile pentru gazele naturale si energia electrica platite de populatie vor fi mentinute in trimestrul al treilea la nivelurile actuale, insa ar putea fi majorate pana la sfarsitul anului, a anuntat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Preturile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale catre consumatorii captivi si cele pentru energia electrica vor ramine neschimbate in trimestrul al treilea al acestui an, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.
Sistemul energetic nu se afla in situatie de criza din cauza secetei si a posibilitatii de inchidere a unor capacitati de producere a electricitatii, iar eventualele cresteri ale pretului energiei vor fi preluate de producatori, ne asigura ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Galatenii vor fi nevoiti sa plateasca mai multi bani la intretinere ca urmare a majorarii, la 1 mai, cu 37%, a pretului unui metru cub de apa potabila, noul pret urmind a se regasi in facturile aferente lunii iunie.
Romanii investesc din ce In ce mai mult In echipamente de tratare a apei pentru consum si industrie.
Astfel, presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL), Valeriu Steriu, declara ca suspiciunea de contaminare cu dioxina a unor iaurturi Danone a afectat intreaga industrie, consumatorii fiind neincrezatori in ceea ce priveste produsele lactate fabricate industrial.
google-analytics.com