Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.67 secunde)
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Aproape 50 de pasageri care se aflau in trenul care a deraiat in zona localitatii Baiesti au fost transportati in gara CFR Subcetate sau vor fi preluati de rude cu masinile, de pe DN 66, pentru a ajunge la destinatiile propuse, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.
Cei doi soti sunt fabricanti de conserve din peste si au gasit la mine cafeaua Sf. ... Am stabilit cu ei, fiind fabricanti de conserve din peste, sa import conservele din peste din Spania.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii. Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Contactul strategilor si plannerilor cu Internetul este de cele mai multe ori dur. Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Preturile la energie termica in cogenerare vor creste de la 1 aprilie cu circa 12%, in timp ce, la energie electrica, cu 6,8%, de la 1 iulie, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris.
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
La initiativa Ministerului Economiei, programul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale ar putea sa prevada incepand cu 1 iulieun nou sistem de tarifare, o asa-numita segmentare structurata pe nevoi.
Consumatorii isi vor recupera banii pe care i-au platit pe abonamentele la gaze pe aprilie si mai.
Pretul gazelor naturale va creste, la 1 iulie, in medie cu 10,2%, ca urmare a obligatiilor asumate prin acordul negociat cu Fondul Monetar International si a majorarii pretului la gazele din import in prima parte a anului, informeaza un comunicat al Autoritatii de Reglementare in Domeniu Astfel, consumatorii incadrati in prima categorie, de pina la 2.400 de metri cubi pe an, vor achita 6.947.700 de lei pe o mie de metri cubi daca sunt clienti ai Distrigaz Nord, in timp ce la Distrigaz Sud noul pret pentru aceeasi cantitate va fi de 6.997.900 de lei.
Pretul gazelor din productia interna ar putea ajunge la preturi comparabile cu cele din import, iar in 2006 acestea ar putea creste cu pina la 40-50%, a declarat, ieri, cu ocazia unui seminar, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale, stefan Cosmeanu.
Distrigaz Sud se pregateste sa introduca noile tarife la gaze naturale, citeva proiecte importante sint pe cale de finalizare, iar 70% dintre consumatori au semnat noile contracte. Distrigaz Sud, Sucursala de distributie Galati, este criticata din toate directiile.
Executivul a decis ieri introducerea unui mecanism financiar de sustinere a utilizarii eficiente a energiei. Potrivit unui comunicat, obiectivul actului normativ il reprezinta cresterea eficientei energetice prin instituirea de obligatii si stabilirea de stimulente pentru producatorii si consumatorii de energie, in vederea utilizarii eficiente a acesteia.
De la 1 ianuarie, Rusia a sistat exporturile de gaze naturale catre Ucraina, care a refuzat sa plateasca un pret de import de patru ori mai mare decat pana acum. ... Intr-un fel sau altul, intreaga Europa este zdruncinata de disputa ruso-ucraineana.
Fie ca este vorba de preturi stabilite potrivit regulilor economiei de piata, fie de cele dorite de Guvernul roman ca urmare a alinierii etapizate la nivelul preturilor din Uniunea Europeana, fie ca statul vrea mai multi bani la buget, utilitatile si impozitele s-au majorat inca din prima zi a anul 2006.
Intalnirea a avut drept obiect contractul incheiat de SC Astral Telecom SA cu consumatorii, operator pe care UPC Romania l-a preluat.
Consumatorii eligibili de gaze naturale conectati direct la sistemul national de transport vor avea posibilitatea sa incheie cu Transgaz contracte potrivit carora livrarile vor fi limitate sau sistate in cazul in care consumul populatiei inregistreaza cresteri importante.
In sensul ca tot mai multi prefera sa cumpere un produs de marca decat unul ieftin si de o calitate indoielnica.
google-analytics.com