Cautare

141 de rezultate pentru "consultatie homeopatie" (2.82 secunde)
Sa mearga pe subtil, cu administrarea de CH 200 sau CH 30 sau sa apeleze la o comisie de homeopatie", a precizat dr.
Lucia Fitarau, medic primar in medicina de familie, cu competenta in ecografie generala, homeopatie si fitoterapie, in multe cazuri, tratamentele la care recurg cuplurile infertile - hormoni de substitutie, stimulare ovariana, fertilizare in vitro etc.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
www.medireflex.ro Dr.Iuliana Avadanei Homeopatie-Acupunctura Pentru informatii 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Email: [email protected]
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie. De asemenea, tot dr. Iuliana Avadanei ne recomanda ca in cazul in care avem anemie sa facem 10 sedinte de reflexoterapie sau 10 sedinte de acunpunctura, dupa care sa repetam analiza de sange.
homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica si multe altele, vor fi dezbatute de invitati speciali in cadrul seminariilor si workshop-urilor care vor fi sustinute pe toata perioada evenimentului.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, recomanda cateva tratamente esentiale in tratarea acneei. "Tratament general: se poate incepe cu un tratament de fond continand oligoelemente de cupru si zinc.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie si director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul raului de transport.
Iuliana Avadanei, medic specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul sughitului. "Sughitul apare in indigestie, dupa anestezie, in uremie sau stari toxice.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva tratamente homeopate in cazul tulburarilor la menstre. "Cand menstrele sunt foarte abundente, sangele e rosu, iar durerile iradiaza in pubis si in coapse, se prescrie Sabina.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda tratamente in cazul durerilor musculare.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul durerilor de genunchi. "Articulatia genunchiului face parte din articulatiile mari.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda in cazul rupturii de ligamente, remedii homeopate.
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul micozelor.
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, spune: "Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
Iuliana Avadanei • M.G.-Homeopatie-Acupunctura • Clinica Medireflex • Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66 sc. A, ap.
Hahnemann intituleaza noul concept medical "Homeopatie", cuvant provenit de la grecescul omeos - similar si pathos - suferinta. Astfel homeopatia inseamna "a trata cu ceva care produce efecte similare suferintei".
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica ce se intampla in organism atunci cand avem frisoane.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica de ce se produce invinetirea, ce simptome insotesc vanataia si cum se trateaza aceasta.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competențe in homeopatie, precizeaza, in cadrul interviului, tipurile de nevralgii si tratamentul acestora.
google-analytics.com