Cautare

141 de rezultate pentru "consultatie homeopatie" (3.81 secunde)
HOMEOPATIE CALENDULA este antiseptica si poate fi aplicata sub forma de lotiune sau unguent. LEDUM este eficient in reducerea durerii in PLAGILE PUNCTIONATE si poate contribui la indepartarea infectiilor.
Specialitatea ei este medicina generala, dar are competente in homeopatie si acupunctura. Experienta a invatat-o ca toate cazurile sunt la fel de importante si nu are dreptul sa le trateze superficial:
,, Yin-ul si Yang-ul sunt Calea (Dao) Cerului si a Pamantului."....Bolile apar ca urmare a dezechilibrului dintre Yin si Yang. Sursa: Centrul de Sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei Acupunctura-Homeopatie
20, sector 3, Bucuresti, doctorul Iuliana Avadanei foloseste o multitudine de terapii naturale si alternative, de la acupunctura si medicina ayurvedica la homeopatie si apifitoterapie, pe care le aplica inclusiv in combaterea unor afectiuni grave, precum cancer de san, genital, de colon si de pancreas.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Eden Line este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Brandul este prezent la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Mona Vie este prezenta la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti.
google-analytics.com