Cautare

2428 de rezultate pentru "constantin corneanu" (5.89 secunde)
In continuare, acesta a citit - in timpul emisiunii cu seful statului - transcrierea discutiei dintre presedintele Traian Basescu si liderul PC, Daniel Constantin: "Daniel Constantin: ... Daniel Constantin: ... "Nu..." Daniel Constantin:
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. ... Ministerul Energiei - Constantin Nita (PSD);
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie. Potrivit gandul.info, presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a decis sa se retraga din aceasta competitie.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Unul dintre primarii care trebuie sa imparta in prezent bugetul astfel incat banii sa ajunga si pentru restituirea banilor imprumutati de la banca este Constantin Oclei, primarul orasului Bechet. ... Oricum, estimam un buget de 20-25 de miliarde de lei", a spus Constantin Oclei.
Partener de afaceri si actionar totodata la acest depozit unde vindem noi marfa este chiar directorul Constantin Roibu.
Luni dimineata, la intrarea in incinta firmei s-a derulat un nou episod al scandalului dintre fostul administrator Constantin Samson si membrii Asociatiei PAS Fruvimed.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Ei trebuie doar sa prezinte niste documente prin care sa arate ca detin suprafetele respective", a spus Constantin Cucu, directorul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Dolj. ... De asemenea, poate detine combinat, patru hectare de cultura mare si patru vaci sau poate fi apicultor", a precizat Constantin Cucu.
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
In aceeasi perioada a lui 2009, numarul lor a fost de 299, pentru ca in primele noua luni ale acestui an sa ajunga la 318", a declarat Constantin Durac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, care a explicat ca, potrivit legislatiei in vigoare, angajatorii risca amenzi intre 3.000 si 4.000 de lei pentru fiecare persoana care lucreaza fara forme legale.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
Fara dezvoltare economica, Romania este amenintata de colaps economic, au avertizat miercuri vicepresedintii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) Constantin Savu si Constantin Bostina, citati de Agerpres.
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Ministrul Economiei, Constantin Nita, s-a intalnit sambata cu ministrul Comertului din R.P.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Dan Racolta, Florin Dumitru, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Nae Tilihoi, Robert Vancea, Danut Bica, Constantin Donose, Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Marian Bacu, Silvian Cristescu, Victor Cojocaru si Valentin Iliescu.
google-analytics.com