Cautare

2428 de rezultate pentru "constantin corneanu" (6.90 secunde)
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
La nivel judetean, acesta ocupa, ca si anul trecut, pozitia fruntasa, cu o avere de 120 - 130 de milioane de euro, în crestere cu peste 20-30% fata de anul trecut.Pozitia a doua este ocupata, pentru al doilea an consecutiv, de Constantin si Calin Popeci (activitatea de baza este de industrie auto, dar desfasoara activitati si în constructii, si în imobiliare), care estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei.
Directorul CE Craiova, Constantin Balasoiu, a fost numit la timona acestor unitati, care vor intra cat de curand in componenta gigantului Electra. ... Directorul general al Complexului Energetic (CE) Craiova, Constantin Balasoiu, a fost numit recent presedinte al Consiliilor de Administratie (CA) al societatilor similare de la Turceni si Rovinari.
El a fost inlocuit rapid cu Marian Constantin. ... La pranz, reprezentantii SCM au trimis un nou comunicat, in care anuntau ca noul antrenor al echipei este Marian Constantin, iar Pusa Dina a parasit clubul.
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef.
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
141 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi Costantin Brancusi s-a nascut pe 19 Februarie 1876 Constantin Brancusi (n. ... Nascut la 19 Februarie 1876, la Hobita, Gorj, Constantin era al saselea copil al lui Radu Nicolae Brancusi si Maria Brancusi.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... de Gimnastica, paralizat in urma unui atac armat, in Venezuela, aflat in scaun cu rotile), Steluta Duta si Constantin Voicilas (din camin de copii - campiona de box si antrenorul ei), Constantin Caldararu s.a.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
In general poate fi vorba de o oportunitate pe care o au si nu vor sa o rateze sau pentru ca pur si simplu vor sa incerce ceva nou, ceva diferit, precizeaza psihoteraputul Constantin Cornea pentru CSID. ... Depinde de unghiul din care privim, adauga psihoterapeutul Constantin Cornea.
Cel putin Constantin Contac a hotarit sa nu mai cedeze, cu toate ca asta a facut ani buni, lasindu-se scurs de parazitii de presa care ii tot aratau perspectiva de a-l umple de cerneala, pentru fapte reale sau inventate.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. ... Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a confirmat ieri ca secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Liderul Fortei Democrate din Constanta, Constantin Fratila, a salutat, cu ocazia unei conferinte desfasurata ieri, decizia Guvernului de a nu mai permite reesalonarea datoriilor catre stat. ... Cred ca de data asta ministrul de Finante are dreptate”, a apreciat Constantin Fratila, pana deunazi critic dur al lui Ionut Popescu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa. ... "El nu intelegea unde a gresit si spunea ca nu a gresit ", afirma Constantin Contac.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
In primavara anului 2003, citiva dintre nepotii boierului Constantin Negoescu i-au vindut toate drepturile succesorale lui Adrian Mititelu, prin nepotul sau, Gigel Preoteasa.
google-analytics.com