Cautare

2428 de rezultate pentru "constantin corneanu" (2.86 secunde)
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. Constantin Miu (n.
Dupa mai multe discutii, in ianuarie 2005, Constantin Busoi, fost inspector-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, a fost adus consilier pe probleme de invatamant, iar cateva luni mai tarziu, la sfarsitul lunii aprilie, Constantin Serbanoiu pe probleme privind drepturile omului si revolutionari.
In plus, au mai spus democratii Constantin Filimon si Florin Maftei, ei oricum nu recunosc actualul Birou Permanent al PD Mangalia si nici pe actualul presedinte Constantin Negrea.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Consilierul judetean PDL Tiberiu Brailean a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele CJ Constantin Simirad (PSD) si-ar pregati in birou un "serai", spunand totodata ca pentru spargerea peretilor ar fi avut nevoie de acordul consilierilor, fiind vorba despre patrimoniul institutiei.
Constantin Graur "Imi doresc sa cunoastem Galatiul din trecut si sa il cladim pentru viitor" Atributii Constantin Graur este consilier judetean din partea Partidului Conservator.
Si asta pentru ca ieri, sleit de toate puterile, Constantin Telegan, pana acum presedinte interimar al filialei galatene a PNTCD, s-a plans ca nu poate face socotelile pentru parlamentare din cauza disensiunilor din partid.
Senatorii PD-L l-au desemnat vineri pe Constantin Traian Igas, in functia de lider ar grupului democrat-liberal, Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului, Gheorghe David si Orest Onofrei sunt nominalizati ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru functia de chestor.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Tot la "cauze externe" a facut referire, in acelasi context, si deputatul Constantin Chirila. ... Drept urmare, este de parere Constantin Chirila, cei interesati sa destabilizeze organizatia judeteana nu pot fi decat "persoane din PSD si unii din afara".
- unde actionar principal este Constantin Fratila (foto), fostul arbitru in Divizia A. ... "Am pierdut licitatia, nu ne-a prea interesat lucrarea", a motivat, de cealalta parte, Constantin Fratila.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Constantin Cojocaru candideaza pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Poporului La Congresul Extraordinar al Partidului Poporului, dedicat pregatirii pentru alegerile locale, presedintele Constantin Cojocaru a acceptat propunerea facuta de catre mai multi membri ai conducerii de a candida la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Cristian Constantin Poteras (PDL) a obtinut doar 19%.
Pentru aceasta functie a fost vehiculat si numele lui Constantin Boscodeala (primarul Buzaului), in timp ce Dan Nica va candida la o functie de vice national.
Potrivit directorului general al Total Service International (concesionarul marcilor Dacia, Renault si Nissan), Constantin Olteanu, "compania Total Service International are o politica, in ceea ce priveste domeniul de activitate rent-a-car - aceea de a stabili o relatie de parteneriat intre noi si clientii care apeleza la serviciile noastre.
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
google-analytics.com