Cautare

2428 de rezultate pentru "constantin corneanu" (2.81 secunde)
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani.
Ioan Corneanu), respectiv Partidul Romania Mare si Asociatia Holocaustului, ambele conduse de fostul parlamentar Vasalie Mois. Dintre toate aceste organizatii si asociatii doar Uniunea Vatra Romaneasca a avut un titlu locativ legal, respectiv un contract de inchiriere incheiat in 1990 care a expirat in aceasta primavara.
Hutanu, Corneanu, A. Pavel, Neacsu, An. David, Cuedan, A. Chirita, Valcica, Balseanu - mijlocasi; Burcea, Dragalina, Hallmen - atacanti. "Sper sa ne prezentam mai bine decat am facut-o in tur.
Bordea - Polgar (’75, Dinu), Crusoveanu, Irimescu, Bancu - Corneanu, Melcea, Valcica, Cuedan - Burcea, Lungan (’67, Balsanu). Antrenor: Dan Oprescu.
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... dezvolta doua portrete exemplare in acest sens, cel al lui Constantin Pierdutul si cel al lui Filip Lascareanu Umilitul.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii. ... Aceasta este prima editie a Zilelor Municipiului Calarasi cu care particip", ne-a spus Constantin Pislaru, pasionat de apicultura.
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist. ... Totodata, Constantin Tudor a informat deputatii ca este insarcinat cu coordonarea filialei PUR din judetul Calarasi.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
google-analytics.com