Cautare

10023 de rezultate pentru "constanta 18 iulie 2009" (3.77 secunde)
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Efectivul salariatilor a fost in iulie 2006 de peste 4,6 milioane de persoane, aflandu-se in crestere fata de lunile precedente, iar numarul somerilor inregistrati la sfarsitul lui iulie 2006 a fost de aproape 447.000 de persoane, mai mic cu 42,5 mii de persoane fata de aceeasi luna a lui 2005.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Datele statistice oficiale arata ca, dupa 1 iulie 2008, data la care s-a înlocuit taxa de prima înmatriculare cu taxa de poluare, au scazut vânzarile de masini noi.
In perioada 23 iulie - 18 august, in fiecare seara, de marti pana duminica, incepand cu ora 21:30, Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
- Sambata, 16 iunie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 17 iunie - Cvartetul Bella Musica - Sambata, 23 iunie - Cvartetul Passione - Duminica, 24 iunie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 30 iunie - Traffic Strings - Duminica, 1 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 7 iulie - Symphactory Cvintet - Duminica, 8 iulie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 14 iulie - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 15 iulie - Symphactory Orchestra - Sambata, 21 iulie - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 22 iulie - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 28 iulie - Sorin Zlat Cvintet - Duminica, 29 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 4 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 5 august - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 11 august - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 12 august - Vunk unplugged - Miercuri, 15 august - Corala Barbateasca Ortodoxa Te Deum Laudamus - Sambata, 18 august - Symphactory Cvintet - Duminica, 19 august - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 25 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 26 august - Cvartetul Passione - Sambata, 1 septembrie - Sinfonia Bucuresti - Duminica, 2 septembrie - Symphactory Cvintet - Sambata, 8 septembrie - Cvartetul Bella Musica - Duminica, 9 septembrie - Grupul Vocal Acapella - Sambata, 15 septembrie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 16 septembrie - Symphactory Cvintet, Orchestra Lumini Sonore, Cristian Hanghiuc Accesul publicului la aceste concerte este liber.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. ... In sudul tarii, temperaturile maxime vor fi ridicate pe 29 si 30 iulie, cand media lor regionala va fi de peste 37 de grade Celsius.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
google-analytics.com