Cautare

817 de rezultate pentru "congres" (3.64 secunde)
Mai mult decat atat, ipoteza unui congres extraordinar inainte de termen in PSD pare din ce in ce mai veridica, din moment ce este vehiculata de cateva saptamani bune printre pesedisti.
conducerea care va fi batuta in cuie la acest congres va stabili strategiile si candidatii la localele si parlamentare din 2012, ca si la europarlamentarele din 2014 si prezidentialele din 2014. ... Atat se alege in Congres".
Intii de toate, un congres terminat destul de neclar. ... Ideea unui congres, in care s-ar transa din nou sefia, de data asta in avantajul lui, i-ar suride. ... Daca Iliescu vrea un congres care sa intoarca lucrurile, tinerii vor un congres care sa impinga lucrurile inainte.
Consiliul National si apropiatul Congres al PSD sunt chemate sa reafirme cu claritate profilul, optiunile politice si ideologice, liniile strategice actuale ale PSD, ca partid social-democrat, de stanga, modern si dinamic - legat de cele mai largi categorii de cetateni - un partid pentru o Romanie europeana.
N-a fost nevoie decat ca liderul liberal Tariceanu sa accepte ideea convocarii unui congres extraordinar al PNL, daca sunt voci care propun acest lucru si daca initiativa intruneste adeziunea necesara in Delegatia Permanenta.
Ei au intrat in conflict cu Geoana dupa ce au cerut ca BPN-ul sa fie ales dupa Congres pentru a permite si perdantilor sa candideze la aceste functii.
Constantin Dumitrache a inlocuit obezitatea cu globezitate, din cauza globalizarii stilului de alimentatie Intre 3 si 6 septembrie, la Sibiu, se desfasoara cel de-al 9-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.
(...) Iar la Congres, care a fost efectul acestor aranjamente oculte? ... Toate drumurile ies din PSD Cele trei saptamini care au trecut de la Congres i-au dat timp de reflectie si l-au facut sa ajunga la doua explicatii pentru infringerea sa.
Ion Iliescu nu stie cine a lansat ideea unui Congres extraordinar al PSD si nici nu vrea sa se pronunte in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv, detinuta de Adrian Nastase.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
Au fost voci "pentru" si "contra" in legatura cu posibilitatea lor de participare la congres. Eu am pledat pentru a se crea posibilitatea acestor persoane de a participa la congres", a declarat Tariceanu la finalul sedintei Comitetului Executiv al PNL.
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat joi ca un Congres extraordinar in perioada urmatoare nu se impune nici statutar, nici politic, el apreciind ca printr-o astfel de propunere, in pline negocieri de intrare la guvernare, se diminueaza capacitatea de negociere a PSD.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
La randul sau, Miron Mitrea a precizat ca se gandeste serios sa nu mai candideze nici el si chiar sa nu participe la Congres.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
- Constantin este constient ca la viitorul Congres nu are nici o sansa sa castige cursa pentru sefia ALDE.
Programul celui de al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta:
Mie chiar imi pasa de felul in care va arata partidul dupa Congres, imi pasa de munca depusa de toti cei care, in ultimii douazeci de ani, au lucrat pentru afirmarea social-democratiei romanesti si pentru succesul partidului.
Nemultumirea a fost directionata si catre actualul presedinte al partidului, Mircea Geoana, deoarece nu a facut publica impartirea reprezentantilor la congres. ... "Prin ceea ce s-a facut astazi se doreste inlaturarea mea ca sa nu vin la Congres si sa candidez.
Orice congres este un conflict pentru putere purtat la vedere. ... "E pentru prima data in istoria PDL cand se intampla asa ceva!" A comparat si modul in care s-au desfasurat congresele PSD si PNL, apreciind ca PSD a avut un congres mai democratic decat PD-L.
google-analytics.com