Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.69 secunde)
- De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana". Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 21-24 Octombrie la Bucuresti Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana".
Prezentarea noastra contine mai jos, elemente de medicina conventionala (alopata) dar ne vom concentra si asupra remediilor proprii medicinei traditionale , sau mai bine zis a folosirii tratamentelor integrate : medicina alopata impreuna cu medicina traditionala.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Programul celui de al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta:
Mai mult decat atat, ipoteza unui congres extraordinar inainte de termen in PSD pare din ce in ce mai veridica, din moment ce este vehiculata de cateva saptamani bune printre pesedisti.
Dovadan este si faptul ca avem foarte multi studenti straini care apeleaza la scoala de medicina romaneasca. ... -Un medic de tara imi spunea ca foarte putini din colegii sai, absolventii tineri de medicina, isi mai practica profesia.
Lazar" din Bucuresti absolvit in 1961, cand a intrat la Facultatea de Medicina, Bucuresti, pe care a terminat-o in 1967, ca sef de promotie. Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda.
Celulele stem inving cancerul si infarctul • La Bucuresti, s-a infiintat Societatea Internationala de Medicina si Chirurgie Regenerativa • Acad.
Magda Marincovici) In cadrul celei de-a IX-a editii a Simpozionului "Academician Nicolae Cajal" (12-14 mai, Bucuresti), patronat de Fundatia "Cajal" si Academia de Stiinte Medicale, se deruleaza si conferinta de primavara a Federatiei Europene a Academiilor de Medicina (FEAM).
- Sunt medic primar medicina generala pediatrie si formator medicina paleativa. Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna:
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. ... Romania va organiza urmatorul Congres Mondial de Ozonterapie la Bucuresti, in octombrie 2020. ... Ionut Codoreanu), Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala, prof.
Constantin Dumitrache a inlocuit obezitatea cu globezitate, din cauza globalizarii stilului de alimentatie Intre 3 si 6 septembrie, la Sibiu, se desfasoara cel de-al 9-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.
conducerea care va fi batuta in cuie la acest congres va stabili strategiile si candidatii la localele si parlamentare din 2012, ca si la europarlamentarele din 2014 si prezidentialele din 2014. ... Atat se alege in Congres".
google-analytics.com