Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (8.45 secunde)
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
La standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa puteti testa aparatele BEMER. De asemenea, puteti afla mai multe detalii chiar de la cei care au adus aparatele BEMER in Romania, la acest Congres, pentru a le promova.
Geoana a mai apreciat ca Nastase este singurul din PSD care ar putea asigura echilibrul in partid dupa Congres, dand de inteles ca actualul sef al partidului ar trebui sa-si pastreze functia.
Valer Dorneanu, vicepresedinte al PSD, a declarat ca variantele de modificare ale statutului vor fi analizate in cadrului Biroului Executiv Central, dar ca ele “nu vor fi batute in cuie“ decat la congres, cand se va adopta una sau alta dintre ele.
La congres toti isi depun mandatele. ... Va fi un alt congres care va decide. ... S-ar putea sa apara suprize chiar la congres.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
La Odessa se aflau 40.000 de ostasi si ofiteri romani din armata rusa, care vor avea si ei o puternica inraurire asupra studentilor din Odessa si impreuna vor organiza un congres la 23 martie 1917.
Tariceanu nu se opune unui congres extraordinar Totodata, Tariceanu a declarat ca nu se va opune convocarii unui congres extraordinar al partidului, daca sunt voci care propun acest lucru si daca initiativa intruneste adeziunea necesara in Delegatia Permanenta (DP).
Conducerile acestor filiale vor fi stabilite dupa congres, in baza noului statut. ... "Al doilea subiect important de la Congres este reprezentat de alegeri.
"De aceea, le-am adresat oficial invitatia de a participa la acest Congres, pentru a-si prezenta opiniile in fata tuturor liberalilor.
Un deputat PNL se razvrateste impotriva dezinteresului manifestat de membrii Executivului la adresa problemelor din teritoriu, in timp ce un alt deputat social-democrat sustine necesitatea organizarii unui Congres extraordinar pentru schimbarea actualei echipe de conducere.
Secretarul general al PC, Codrut Seres, a anuntat marti ca a sesizat Comisia de etica si disciplina a partidului pentru a analiza si a propune masuri impotriva comportamentului membrilor formatiunii care la Congres s-au manifestat "intr-un mod prea pasional".
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri, pentru Medifax, ca nu se pune problema convocarii unui congres extraordinar in partid, dupa alegeri, cel ordinar fiind in februarie-martie 2009, el aratandu-se convins ca Tariceanu va obtine un succes categoric in colegiul sau.
"Vom modifica probabil si Statutul, vom vedea daca vom alege vicepresedintii in Congres sau nu. Presedintele si secretarul general in mod obligatoriu se aleg in Congres. ... daca exista un vot la un Congres in favoarea sau in defavoarea cuiva", a replicat Geoana.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca este nevoie de o analiza a evolutiei PSD dupa 2005, moment dupa care formatiunea a pierdut statutul de partid de guvernamant, precizand insa ca numai viitorul congres va decide asupra performantei actualei echipe.
"Decizia mea a fost legata de felul in care se organizeaza acest Congres. ... Nastase isi pregateste revenirea la congres si anuntarea candidaturii pentru sefia PSD motivand ca a fost sunat de multi presedinti de filiale si colegi parlamentari care il roaga sa candideze:
Cred ca este chestiunea esentiala care trebuie sa preocupe partidul pana la congres. ... Se apropie un congres, cel tarziu in primavara anului viitor, si se va pune problema unui nou leadership. ... Asta inseamna motiuni alternative si presupune, inainte de congres si la congres, o confruntare serioasa.
Dan Diaconescu la congres: Eu voi fi Vlad Tepes varianta 2012 Realizatorul TV Dan Diaconescu a tinut azi un discurs tipic la primul congres al Partidului Poporului. La primul congres al partidului Poporului, la Palatul Parlamentului au venit toti sefii de filiale cu delegatii lor.
google-analytics.com